Tüm Kamu Çalışanları Vakfı'nda şimdi de 'Hülle Kredi' yapıldığına ilişkin iddialar yankılanıyor.
Tablacılık yaparken vakıf bünyesinde, 'getir -götür' işlerinde görevlendirilen Ahmet Güleç'in iddiaya göre, banka hesabına yönetim tarafından milyonlarca lira aktarıldı.
Ahmet Güleç, söz konusu iddiayı doğrulayarak, kredi başvurusunda bulunan hak sahiplerine ait kredi bedellerini bankadan çekerek Başkan Aziz Sökmen'e teslim ettiğini ifade etti.
Ahmet Güleç: "vakıf üyelerinden birine kredi kullandırılacağı zaman para benim hesabıma yatardı" dedi. Ahmet Güleç, bankadan çektiği paraları Aziz Sökmen'e verdiğini de doğruladı.
KAYNAK 'HÜLLE KREDİ' mi?'
Tükçev Başkanı Aziz Sökmen'e 'sigorta bedeli' adı altında huzur hakkı ödediğine ilişkin iddialar vakıf üyeleri arasında tepkilere neden oldu.
İddiaya göre, 110 bin lira tutarındaki huzur hakkı bankadan çekilen paralar ile ödendi.
Başkan Sökmen'in iddialara yanıtı ise şöyle oldu:
"Ahmet Güleç'in hesabına yatan paralarda bir çok kalem vardır. Bunlardan birisi de huzur hakkıdır. Toplamda ne kadar huzur hakkı verildiğini bilmiyorum."
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
YorumlarToplam 2 yorum mevcut
takipçi !!! 8 ay önce yorumlandı
dün karşı haber yapıp, bugün yönetimin yanında yer alan malum gazete ne aldı da bugün bu şekilde haber yapıyor.denetleme için gelip ,kahve içip giden müfettişte bir sorgulansa her şey açığa çıkar diye düşünüyorum.
Takipçi.. 8 ay önce yorumlandı
daha neler duyacağız..elalemin parasını böyle kullananların sonu daha önceki başkanın sonu gibi olacağı bunlara ibret olmadı galiba..yaa bu ahmet güleç kim ki,gariban çaycının teki,o da kendini kullandırıp pay alıyorsa yazıklar olsun..bakalım daha neler duyacağız.başka kimlere karşılıksız krediler veridli bakalım çıkacak mı..yönetimde biri var erdal gündoğdu denen şahısa da dikkat etmek gerek,xxxx .bu olaya el atılması gerek.haram ve ayıp..