ayyuce
Adana
DOLAR32.3522
EURO35.1557
ALTIN2308.4

"Meral Akşener neden masadan kalktı, Ne oldu da döndü?" Tüm cevaplar bu videoda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Abone ol
"Meral Akşener neden masadan kalktı, Ne oldu da döndü?" Tüm cevaplar bu videoda..

2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde çalışmalar yürüten Oğul Aktuna, bu kez Adana’daydı.

Kendisini, 'Baba, Vatandaş, Siyasetçi, Toplum Gönüllüsü, İş İnsanı' olarak tanıtan ve CHP ile İYİ Parti’de  görevlerde bulunan eski bakanlardan merhum Dr. Yıldırım Aktuna’nın oğlu Oğul Aktuna, Millet İttifakı adına  yaptığı il ziyaretlerini sürdürüyor.

Adana ziyaretinde organize ettiği kahvaltı organizasyonun basın mensuplarıyla bir araya gelen Oğul Aktuna, pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesinde Millet İttifakına destek amacıyla yurttaşlara seslenerek “Her vatandaşımız oy vermeli ve Atamıza olan borcunu ödemeli” dedi.

"NEFER OLARAK SAHALARDAYIZ"

Adana’ya gelmeden önce bir çok kentimizde de toplantılar düzenleyen ve vatandaşlardan Millet İttifakı için destek isteyen Oğul Aktuna, “Millet İttifakı saflarında mücadele veren bir İYİ Parti neferi olarak, saha çalışmalarımıza bir sonraki durağımız olan güzide illerimizden Adana'da devam ettik. Çağrıma duyarlı bir şekilde cevap verip, kahvaltı davetime katılan tüm Adana medyasının kıymetli gazete sahipleri, haber müdürleri ve değerli basın emekçilerine teşekkürü borç biliyorum.

Toplantımızın ana teması 1. turda değişik sebeplerden dolayı oy kullanmamış olan halkımıza, bu seçimin önemini anlatmak ve 2. turda sandığa gitmelerini sağlamaktı. Geniş katılımlı bu toplantıda, bunun dışında, Sayın Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakına katılması sonrası, ona oy vermiş ve hayal kırıklığı yaşayan Atatürkçü dostlarımıza da Millet İttifakına katılmaları yönünde çağrıda bulunduk. Ayrıca, kararsız durumda olan ve ağırlıklı merkez sağ siyasete sempati duyan vatandaşlarımıza da, oy vermeleri gereken adresin Millet İttifakı olduğunu vurguladık” dedi.

"CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKALIM"

Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği başkanı Azmi Ertan'ın sorularını samimiyetle yanıtlayan Oğul Aktuna, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri olan Cumhurbaşkanlığı 1. turunda sandığa gitmeyen 8.5 milyon seçmene çağrıda bulunarak, "Her şeyi bırakıp  önümüzdeki pazar günü sandığa giderek oyumuzu kullanalım. Seçime sayılı günler kaldı. Bu önemli seçimde bir oyumuz bile çok önemlidir. Cumhuriyete sahip çıkılmasını ve Atatürk’e olan borcumuzu ödeyelim. Lütfen bu görevinizi yaparak Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destekleyelim" dedi.


Online Terapi ve Online Terapinin ÇeşitleriÖnceki Haber

Online Terapi ve Online Terapinin Çeşitl...

"bütçeye göre uyuşturucu pazarı"Sonraki Haber

"bütçeye göre uyuşturucu pazarı"

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar