ayyuce
Adana
DOLAR32.334
EURO35.0886
ALTIN2296.2

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin'in 'Engelliler Haftası' mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin'in 'Engelliler Haftası' mesajı
Abone ol
Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin'in 'Engelliler Haftası' mesajı

Kısa süre önce kuruluşunu tamamlayan Merkez Sağ Parti, 'Engelliler Haftası' münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı 20. Dönem Isparta Milletvekili Ömer Bilgin imzası ile yapılan açıklamada, "her yıl 10-16 Mayıs arasında, Birleşmiş Milletler'e üye 156 ülkede kutlanan 'Dünya Engelliler Haftası'nın yılda bir gün değil, her gün hatırlanması ve engelli kardeşlerimizin yaşam koşullarının en üst seviyeye çıkarılması gerekmektedir" dedi.

Merkez Sağ Parti'nin yeni kurulmuş bir parti olmasına rağmen engellilere yönelik ciddi planlamalar içinde olduğunu belirten Ömer Bilgin, "Bir engelli evladımızı genel başkan yardımcıılığına getirerek bu konudaki başlangıcı yaptık, samimiyetimizi ifade etmiş olduk" şeklinde konuştu.

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Bilgin, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi. "Engelli kardeşlerimizi de tüm vatandaşlarımız gibi Merkez Sağ Parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. Ayrıca, Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Tansu Çiller'in tüm engelli kardeşlerimize selam ve sevgilerini iletmek istiyorum. Merkez Sağ Partimiz tüm engellileri kucaklamakta, onları ülke siyasetinde söz sahibi olmak üzere parti saflarına  davet etmektedir. Engellileri yılda bir gün değil, her gün hatırlayarak, yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve hatta en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen bir anlayış doğrultusunda; 'Engellilerimizi' kutluyor, sevgilerimi gönderiyorum" şeklinde konuştu.


Ceyhan'da 'Annelik yaptığı genç tarafından öldürüldüÖnceki Haber

Ceyhan'da 'Annelik yaptığı genç tarafınd...

Sahneden düşen Kibariye hastanelik olduSonraki Haber

Sahneden düşen Kibariye hastanelik oldu

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar