ADANA'da Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Başmüdürlüğü ile Gümrük Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışında bulundu.
12 Nisan 2016 Salı 10:15
ADANA'da Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Başmüdürlüğü ile Gümrük Müdürlüğü çalışanları Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışında bulundu. Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından gerçekleştirilen kan ve kök hücre bağışı ile yardım kampanyalarına vatandaşların yanı sıra çeşitli kurumlar da destek veriyor.
Son olarak DHMİ Adana Başmüdürlüğü ve Gümrük Müdürlüğü çalışanları Adana Havaalanı'ndan sorumlu Adana Vali Yardımcısı Tolga Polat ile birlikte bağış yaptı. Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Vali Yardımcısı Tolga Polat ile Gümrük Müdürü Ersin Başaran'a teşekkür etti.
Kan stoklarının azalmaması ve kullanılan kanın yerine konulması için bağışın sürekli olması gerektiğini belirten Saygılı, "Toplumu, milletimizi, ailemiz olarak görüyoruz. Ailemizin hiçbir ferdini zor durumda bırakmak istemeyiz. Bunun için 'ailemiz' dediğimiz tüm halkımızı kan bağışında bulunmaya çağırıyoruz" dedi.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!