Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve İl Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla son bir haftada 69 ilde dev operasyonlar gerçekleştirildi.
Operasyonun Çarpıcı Sonuçları:
708 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. 2 milyon 971 bin 219 adet uyuşturucu hap yakalandı. 1.005 şüpheli gözaltına alındı. Bunlardan 423’ü tutuklandı, 138’i adli kontrol altına alındı. Diğer şüphelilerin işlemleri sürüyor.
69 İlde Uyuşturucuya Darbe: 1.005 Şüpheli Yakalandı
Türkiye genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik kararlı mücadele sürüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve İl Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla son bir haftada 69 ilde dev operasyonlar gerçekleştirildi.
Operasyonlarda:
1.505 ekip, 3 bin 815 personel, 23 hava aracı ve 49 narkotik dedektör köpeği görev aldı.
Kararlılık Mesajı
Yetkililer, ülkenin dört bir yanında uyuşturucuya karşı mücadelenin aynı azimle devam edeceğini vurguladı. Kahraman polislerimiz, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları, bu büyük operasyonun başarısında önemli rol oynadı.