ADANA'daki Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle 4 akademisyen ihraç edildi.
Hükümetin yürürlüğe koyduğu Kanun Hükmünde Kararname ile görevlerine son verilenler arasında ÇÜ'den 4 akademisyen de bulunuyor.
Buna göre; ÇÜ Tıp Fakültesi araştırma görevlileri Halil Şener ve Yasin Geniş, Ziraat Fakültesi'nden Prof. Dr. Murat Görgülü ile İlahiyat Fakültesi'nde görevli Öğretim Üyesi Mehmet Balcıoğlu meslekten atıldı.
DHA
Son Güncelleme: 08.09.2016 08:16
Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol
Prof Dr Rızvan Erol açığa alındı mı Vural plastik le yoğun mesaileri oldu gözden kaçırılmaması gerekir..
yani binlerce hocası, çalışanı olan kurumda 4 kişi mi varmış????!!
maşaAllah ne adana imişiz ya!!
helal olsun
adana ile iftihar edebiliriz.
mit tırlarını durduracak kadar ahtapot gibi bütün kurumları sarılan adana da halen bunları kim koruyor??!!
Rektörün komisyonda uzmanlar var
Seyhan belesıyesı ne zaman gelecek
Bence seyhan bel özkul guvenlık sahıbıplerıde sorgulansın bence haksıZ kazanc var bırde ihaleleri sureklı azım özturk verıyordu alper elçiogluna