NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Bakanlık personel alacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakanlık personel alacak
Abone ol
Sağlık Bakanlığı 5 bin ilkokul mezunu personel alacak.
Sağlık Bakanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı statülerde personel alımı yapacağını resmi internet sitesinden duyurdu. Personel alımı şartları ve başvuru tarihi...

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları 4 Eylül’de başlayacak ve 13 Eylül’de sona ercek. Adaylar başvurularını İşkur üzerinden yapacak. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartlarından ilki 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sağlık Bakanlığı alımını yapacağı bu pozisyonlar için 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 18 yaşını doldurmuş olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Engelliler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 04 Eylül 2018 tarihi ile başlayabilir ve en geç 13 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular başvuru tarihleri içerisinde İŞKUR sayfası üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. İlgili ilan için herhangi bir öülakat yapılmayacak olup değerlendirmeler Kura çekimi ile yapılacaktır.
DHA

Sütyen takmadığı için kovulduÖnceki Haber

Sütyen takmadığı için kovuldu

Karataş sonunda bunu da gördüSonraki Haber

Karataş sonunda bunu da gördü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar