türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5853
EURO34.8096
ALTIN2507.8

Ceyhan'da Tekvando Yaz Kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceyhan'da Tekvando Yaz Kursu
Abone ol
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Tekvando eğitimlerine başlayan sporcuları ziyaret etti.
Ceyhan Belediyesi tarafından açılan ücretsiz Tekvando yaz kursunda çoğunluğu öğrencilerden oluşan 70 kişi antrenörler gözetiminde eğitimlerine başladı. Çalışmaları izleyen ve sporcularla sohbet eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediyesi’nce düzenlenen yaz spor kurslarına katılan tüm öğrencilerin yaşıtlarına göre bir adım daha önde olduğunu söyledi.
Başkan Öztürk, "sevgili arkadaşlar bu kurslara katılarak hem bedenen, hem de zihnen yaşıtlarınıza göre bir adım daha öne geçmiş oluyorsunuz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Diğer spor dallarında olduğu gibi tekvandonun da disipline dayalı bir spor dalı olduğunu belirten Başkan Alemdar Öztürk, "disiplin olmadan başarı olmaz. Yakın dövüş sporu olan tekvando da diğer spor branşları gibi disiplin çok önemlidir. Başarılı olmak için gayret göstereceğine inanıyorum. Bizlere güvenip bu kurslara katıldığınız için sizlere ve ailelerinize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Antrenör Sultan Çinkitaş ise yaz boyu devam edecek olan kursların okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin okul saatlerine uygun bir şekilde düzenlenerek devam edeceğini ve öğrenci sayısının da arttırılacağını söyledi.

Yeliz Yeşilmen kızı için öneri istediÖnceki Haber

Yeliz Yeşilmen kızı için öneri istedi

Mustafa Çay’dan Bahçeli’ye ’Hodri Meydan’Sonraki Haber

Mustafa Çay’dan Bahçeli’ye ’Hodri Meydan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar