sabancı
NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5022
EURO34.6457
ALTIN2476.5

Gündoğdu okulları açıklama gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gündoğdu okulları açıklama gönderdi
Abone ol
BU AÇIKLAMANIN YAYINLANMASI YASAL ZORUNLULUK OLUP CEVAP HAKKIMIZ SAKLIDIR. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR. (ADANA HABER)

GÜNDOĞDU OKULLARI AÇIKLAMASI

Tarafımızdan gönderilen bu açıklamanın, ADANA HABER NET ana sayfasında yayınlanması 5651 Sayılı İnternet Kanunun’dan doğan bir haktır. Elektronik Tebligat Kanunu hükümlerine uygun olarak yasal e-posta adresinize gönderilen bu ileti metninin aynen yayınını rica ederiz.

AÇIKLAMA METNİ

Gündoğdu Okulları (LVG Okul AŞ) ile ilişiğini 2004 yılında kesen Yunus Gündoğdu’nun, oğlu Gökhan Gündoğdu hakkındaki 'darp' iddiasının gerçeklerle bağdaşır bir yanı yoktur.

Haber sitenizde bu yönde yer alan haberdeki iddiaları Yunus Gündoğdu'nun kızı ve eşi de yalanlamaktadır.  Yunus Gündoğdu ve eşi Arzu Gündoğdu boşanma aşamasındadır. Ayrıca, Yunus Gündoğdu hakkında eşinden uzaklaştırma kararı mevcuttur.

Bu hususlara ek olarak, yunus Gündoğdu'nun oğlu Volkan Gündoğdu'ya silahla ateş etmekle suçlanıp hakkında şikayetçi olunarak dava açıldığı da emniyet kayıtlarında yer almaktadır.

Gökhan Gündoğdu'nun babasını darp ettiği iddiası doğru değildir. Bu konuda Yunus Gündoğdu hakkında aile bireylerine 14. Asliye Ceza Mahkemesi’nin iftira attığı yönünde Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

Başvuruda, Yunus Gündoğdu için 'işlemediğini bildiği suç iddiası' nedeniyle yasal şikâyet hakkının üzerine ihbarda bulunan şikayetçi Yunus Gündoğdu hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığına iftira suçunun yasal gereğinin takdir ve ifası için suç duyurusunda bulunulmasına karar verilmiştir.

Bir başka ayrıntı da Adana 6. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin Yunus Gündoğdu'nun akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi yönündeki talebidir.

Mahkeme, adı geçen kişinin yaşam tarzının ve bunun ailesine zarar verecek boyutta olup olmadığı noktasının araştırılmasını istemiştir.

Yunus Gündoğdu hakkında Adana Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan tehdit ve iftira konulu şikayet üzerine iddiasında yer alan anne ve kız kardeşin soruşturma dosyasında tanık sıfatıyla verdikleri ifadede Gökhan Gündoğdu’ya karşı işlenen tehdit ve iftira suçları bariz şekilde ortaya çıkmıştır.

Yunus Gündoğdu tarafından oğlu Gökhan Gündoğdu aleyhine atılan iftira neticesinde Adana 14. Asliye Ceza Mahkemesi 2019/566 E 2020/343 sayılı kesinleşmiş mahkeme kararı ile Gökhan Gündoğdu atılı suçtan beraat etmiş, Yunus Gündoğdu hakkında ise yargılamayı yapan Mahkemece Adana Cumhuriyet Başsavcılığına iftira nedeni attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmuştur.

UZAKLAŞTIRMA KARARI

Ayrıca Yunus GÜNDOĞDU hakkında Adana 1. Aile Mahkemesince 2019/603 D .İş Müvekkilin makamına saldırısı ve kitaplarının alınması olayı ile ilgili 6284 Sayılı Yasa kapsamında uzaklaştırma kararı verilmiştir.

Yunus Gündoğdu’nun kızı Lale Gündoğdu ise  bir soruşturmaya da konu olan beyanında, "Babam Yunus Gündoğdu’nun iddiaları tamamen asılsızdır. Aksine ağabeyim Gökhan GÜNDOĞDU yıllardır aileme ve şahsıma maddi manevi emekleri herkes tarafından bilinmekte ve bu gerçek bugün de hala devam etmektedir. Yapılan iddianın aksine; Babam Yunus Gündoğdu yıllardır ağabeyim ile ilgili akıl almaz bir şekilde davranışlar göstermektedir. Çeşitli kereler benim de şahit olduğum birçok olayda " iftiralar atacağım çıksın işin içinden çıkabiliyorsa, fetöcü Ajan diyeceğim, temizlesin bakalım, Hapislerde sürüm sürüm sürünsün, onu vuracağım ya da vurduracağım, hain ajan senin abin" diyerek tehditlerde bulunmaktaydı. Babam bu günlerde yine bu tahditleri ve iftiraları devam etmektedir."

Eşi Arzu Gündoğdu ise aynı soruşturma kapsamındaki beyanında, "Yunus Gündoğdu benim resmi nikahlı eşim, Gökhan Gündoğdu ise benim öz oğlum olur, son 3-4 yıldır eşim Yunus Gündoğdu oğlum, Gökhan Gündoğdu ile ilgili olarak defalarca “Onu öldürürüm ya da öldürtürüm, kafasına sıkacağım, kaybedecek bir şeyim yok, gerekirse okula da bomba atar patlatırım, hepinizden intikamımı alacağım, Fetö’cü, CIA Ajanı dahi diyerek onu hapse attıracağım, onu hapiste sürüm sürüm süründüreceğim.” dedi. Hatta eşimin bu söylediklerine kızım Lale Gündoğdu şahittir. "Kaldı ki Yunus Gündoğdu aleyhine açtığım boşanma davası dosyasında derdest olup, Aynı zamanda Yunus Gündoğdu Aleyhine Adana 1. Aile mahkemesince 6284 sayılı yasa kapsamında uzaklaştırma kararı verildiği bilinmelidir."


Üst kattaki daireyi yağmalayıp, alt katı çocuklar içerdeyken ateşe verdilerÖnceki Haber

Üst kattaki daireyi yağmalayıp, alt katı...

Kar ve sis manzarası ile tarihi Varda Köprüsü göz kamaştırdıSonraki Haber

Kar ve sis manzarası ile tarihi Varda Kö...

Yorum Yazın

Benzer Haberler

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar