ayyuce
Adana
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Hemşirelik Haftası kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hemşirelik Haftası kutlandı
Abone ol
ADANA'da Hemşirelik Haftası törenle kutlandı.

ADANA'da Hemşirelik Haftası törenle kutlandı. 12-18 Mayıs tarihleri arasındaki Hemşirelik Haftası için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen törene Adana Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel escort yenibosna Sekreteri Osman Kürşat Arıkan, Halk Sağlığı Müdürü Çağlar Çatak, sağlık birimlerinin yöneticileri ve hemşireler katıldı.

Törende konuşan Kürşat Arıkan, hemşireliğin 'insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek' olduğunu söyledi. Arıkan, "Sağlık insanlığın, zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren meslekler içinde en önemli meslek grubu, hemşirelik ve ebeliktir. Kıymetli hemşirelerimiz ve ebelerimiz zaman geçtikçe bilimsel ve akademik olarakta kendilerini geliştirerek, sağlık bilimin vazgeçilmez profesyonelleri haline gelmiştir" dedi.

Törende, ayrıca 'Sağlık tesislerinde dumansız hava sahası' sloganıyle başlatılan kampanya ile sigarayı bırakan sağlık personeline çeyrek altın ödülü verildi.
DHA


Hasta bakıcı doğum yapan kadını tacizden tutuklandıÖnceki Haber

Hasta bakıcı doğum yapan kadını tacizden...

Öğrenci gözüyle AdanaSonraki Haber

Öğrenci gözüyle Adana

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar