sabancı
NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.4687
EURO34.5681
ALTIN2475.7

Köpek Yeme Festivali! Şok Görüntüler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köpek Yeme Festivali! Şok Görüntüler!
Abone ol
Miror tarafından geçilen haberde 3 gün boyunca devam edecek olan festivalde 10 bin kadar köpeğin yenileceği ifade edilerek hayvan hakları savunucularının bu barbar gıda etkinliğini durdurmak için harekete geçtikleri belirtildi.
Çin'in Yulin Kenti'nde düzenlenen ürkütücü festivale Dünyanın dört bir yanından gelen köpek eti severler katılıyor.

Hayvan hakları savunucuların festivali sabote etmesinden korkan şehir sakinleri ise kedi ve köpekleri öldürmeye günler öncesinden başladı. Yulin'de boğularak ve boğazları kesilerek katledilmiş hayvanların görüntülerinin yer aldığı videolar Çin merkezli internet sitelerinde yayımlanıyor.

Şiddet unsurları içeren acımasız etkinliğe karşı çıkan hayvan hakları savunucuları yayımladıkları videoda, "Söz konusu etkinlik tam bir delilik örneği… Kesinlikle durdurulması gerekmektedir" şeklinde ifadeler kullanarak Çin'de son derece hareketli bir kedi – köpek eti karaborsasının bulunduğunu belirtti.

Yulin Belediye Başkanının aksine söz konusu festivalin şehrin imajına ciddi manada zarar vereceğini söyleyen hayvan hakları savunucuları, genelde kolay para kazanmak isteyen hırsızlar tarafından çalınan ev hayvanların söz konusu festivalde yenildiklerini ifade ediyor. Hırsızlar sahiplerinin söz konusu hayvanları bir daha göremeyeceklerini bildikleri için herhangi bir endişe duymadan faaliyetlerine aktif bir şekilde devam ediyor.



Emine Erdoğan'ın Bilinmeyen YönüÖnceki Haber

Emine Erdoğan'ın Bilinmeyen Yönü

Deniz Feneri'nden Yezidilere YardımSonraki Haber

Deniz Feneri'nden Yezidilere Yardım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar