türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Sakarya Düğün Salonları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakarya Düğün Salonları
Abone ol
Düğünümüze çok kısa bir süre kaldı ve ..
Düğünümüze çok kısa bir süre kaldı ve Sakarya düğün salonları arasından seçim yapmamız gerekirse nelere dikkat etmeliyiz?

Yaz mevsimine girmek üzereyken deniz, kum, güneş üçlüsünü düşünmeden kendimizi alamadığımız doğrudur. Hele ki bir de düğünümüz varsa, en önemli düşüncemiz balayı olur. Fakat balayı öncesinde bizim için daha önemli olan şey, düğün salonudur. Salonlar arasından tercihimizi yaptıysak, gelinliğimizi-damatlığımı seçtiysek, balayı seçimini de tamamladıysak ve herşey kontrolümüz altındaysa deymeyin keyfimize...

Peki ya düğünümüze az bir zaman kaldıysa ve henüz tam anlamıyla hazırlanmadıysak ne yapacağız?

Olur ya bazen yıldırım nikahıyla evlenen çiftlere denk geliriz. Onlar da işlemleri ve seçimleri mecburen son dakikaya bırakmışlardır. Eğer ki bu kez onların yerinde biz varsak öncelikle nasıl bir yol çizeceğimizi bilmeliyiz. Örneğin Sakarya'da yaşıyorsak, 
Sakarya düğün salonları arasından bir düğün salonu seçmemiz gerekir. Bilmemiz gereken en önemli şey, indirimleri ve erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmış olabiliriz. Fakat asla üzülmemek gerekir. Karşımıza ne zaman ne gibi bir şansın çıkacağını bilemeyiz. Bu yüzden evrene olumlu mesaj göndermeye devam :) Salon seçimini sırasında, kısa bir süre kaldı diye ilk gördüğümüz salonu seçmemize gerek yok. Biraz hızlı adımlarla, başka salonlara da bakabiliriz. Hatta yanımızda bize yardımcı olacak arkadaşlarımız da varsa, rahatlıkla istediğimiz salonu bulabiliriz. Bunun için nasıl bir düğün mekanı istediğimize ve hatta düğün salonlarının konumuna göre bir liste oluşturmak gerekir. Ne kadar az bir sürede Sakarya düğün salonları arasından istediğimiz gibi bir mekana ulaşırsak bizim için iyidir. Çünkü zaman, böyle durumlarda en önemli kriterdir.

Salonun büyüklüğü ile davetli sayısının orantısına dikkat etmemiz gerekir. Bu özel günümüzde yanımızda kaç kişiyi görmek istiyorsak, salon büyüklüğü de o kadar olmalı. Aşırı büyük ya da küçük salonlar bizleri rahatsız edecektir. Malum yaz ayları dedik, en önemli konu havalandırmadır. Eğer kapalı bir düğün salonundaysak yüzlerce kişinin aynı ortamda bulunması, nefes alma konusunda sıkıntılar yaşatabilir. Bu sebeple havalandırma ve klima konusunda net bilgiler almalıyız. Zaten çoğu düğün salonları, hizmetlerini paket halinde sunmaktadır. Bizler öncelikle istek ve soru listesi hazırlarsak, istediğimiz salona çok daha rahat bir şekilde ulaşırız.

Düğünümüze kadar az bir süre kalırsa kalsın, herşeyin yetişeceğini bilin. Telaşa kapılmaya gerek yok... Bizler düğünlerimizi keyifli anlar yaşamak için yaparız. Bu sebeple kafamıza hiçbir şeyi takmamak, rahat olmak ve gülümsemek olmazsa olmazımız olmalı... Herşey tamamlanıp o mutlu gün gelince, bol gülücüklü bir ömür geçirmeyi dileyerek önce eşimizle, sonra sevdiklerimizle bolca vakit geçirebiliriz..

Kadın Halil yakayı ele verdiÖnceki Haber

Kadın Halil yakayı ele verdi

Böyle cezaya can kurbanSonraki Haber

Böyle cezaya can kurban

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar