ayyuce
Adana
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Sarıçam'da camiler temizleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıçam'da camiler temizleniyor
Abone ol
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ cami temizlik ekibinin bir yıldır önce kurulduğunu ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Adana'da Sarıçam'da bulunan camiler oluşturulan cami temizlik ekibi tarafından düzenli aralıklarla temizleniyor. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, cami temizlik ekibinin yaklaşık bir yıldır önce kurulduğunu ve çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerine bağlı mahalle ve köylerde bulunan bütün camilerin genel temizliğini belirlenen aralıklarla düzenli olarak yaptıklarını belirtti. Uludağ, temizlik denildiği zaman sadece maddi temizliğin anlaşılmayacağını, tüm temizlik türlerini içerisinde barındırdığını kaydetti.

Uludağ, ilçe halkının camilerde daha temiz bir ortamda ibadetlerini yapma imkanına kavuşmaları için ekiplerin cami içinde ve dışında temizliklerini yaptıklarını vurguladı. Uludağ, "Camilerimizde detaylı bir şekilde temizlik yapılıyor. Dinimizde temizliğin çok büyük bir önemi var. Bu nedenle ilçemizde bulunan camilerimizi temizliğini kurduğumuz ekibimizle aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca temizliğin dışında sıcak su temini için camilerimize de güneş enerjisi takıldı. Yine bazı camilerimizden gelen istek doğrultusunda onarım işleri de gerçekleştirildi" diye konuştu.


“İntiharların yüzde 70'i depresyon“Önceki Haber

“İntiharların yüzde 70'i depresyon“

Yeliz Yeşilmen kızı için öneri istediSonraki Haber

Yeliz Yeşilmen kızı için öneri istedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar