ayyuce
Adana
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Sözlü'den Alkışlanacak Misilleme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sözlü'den Alkışlanacak Misilleme
Abone ol
Ermenilerin tepki göstermesi üzerine Los Angeles'taki Starbucks Kafe'lerden Türk bayraklı posterleri kaldıran kahve zincirine Adana'dan misilleme geldi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatı üzerine, zabıta ekipleri kentin çok sayıda noktasında faaliyet gösteren Starbucks Kafe'lere Türk bayrağı astı.

Zabıta ekipleri, Real M1 Tepe Alışveriş Merkezi, Optimum Alışveriş Merkezi, Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı gibi noktalarda faaliyet gösteren Starbucks Kafe'lerin en görünen noktasına Türk bayrağı astı.

Starbucks zincirinin Türkiye'de ve Adana'da da çok sayıda şubesi bulunduğunu hatırlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Her yıl olduğu gibi, bu yıl da 24 Nisan'da ülkemize ve Türk milletine yönelik haksız suçlamalarda bulunmaya hazırlanan Ermeni Diasporası, Los Angeles'ta yaşayan kalabalık Ermeni nüfusunun yapabileceği baskıyı kullanarak, bu şehirdeki Starbucks'lardan bayrağımızın yer aldığı posterleri kaldırtmıştır. Ermenilerin tepkisini kabul ederek bu haksızlığa ortak olunmasını da doğru bulmuyoruz. Bu yıl 24 Nisan'da, Ermeni Diasporası, Türk milletine ve Türkiye'ye karşı her zaman olduğundan daha fazla saldırıda bulunacaktır. Sözde Ermeni soykırımının 100. yılı olarak gördükleri bu yılda işe böyle bir bayrak kaldırma kampanyasıyla başladılar. Biz de Adana'da faaliyet gösteren Sturbucks şubelerine şanlı Türk bayrağımızı asarak, bu saldırıya karşılık verdik. Bayrağımız bizim için kutsaldır ve bu ülkemizin her noktasında, sonsuza kadar dalgalanacaktır" dedi.

Ziyapaşa Starbucks'a Türk bayrağı asılması sırasında Adanalılar da alkışlarla zabıta ekibine destek verdi.


Adana'da Yeni Bir Özgecan Vakası mı?Önceki Haber

Adana'da Yeni Bir Özgecan Vakası mı?

İşte Süleyman Şah Türbesinin TarihiSonraki Haber

İşte Süleyman Şah Türbesinin Tarihi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar