Reklamı Geç
EĞİTİM İLAN
BEDAVA İLAN-EMKLAK İŞYERİ
Adana
DOLAR42.5307
EURO49.6244
ALTIN5770.2

Adnan Menderes Bulvarı Yenilendi: Bisiklet Yolu, Aydınlatma ve Korkuluklar Halkın Hizmetinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adnan Menderes Bulvarı Yenilendi: Bisiklet Yolu, Aydınlatma ve Korkuluklar Halkın Hizmetinde
Abone ol
Adnan Menderes Bulvarı Yenilendi: Bisiklet Yolu, Aydınlatma ve Korkuluklar Halkın Hizmetinde

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce Adnan Menderes Bulvarı’nda 3,5 kilometrelik alan yenilenerek bisiklet yolları, aydınlatmalar ve korkuluklar elden geçirildi, halkın kullanımına açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Güngör Geçer, düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmaları anlattı. Geçer, Adana’nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için üst ve altyapı projelerinin önemine dikkat çekti.

Öne çıkan açıklamalar:
Başkanvekili Göçer, Yumurtalık'ta yapımı süren konteyner limanı ve TOKİ yerleşimlerinin altyapı çalışmalarını Büyükşehir’in üstlendiğini belirtti. 
Bölgedeki projelerin, 500 bin kişinin yaşayabileceği yeni bir alan ve ciddi bir sanayi yapılanmasıyla istihdama katkı sağlayacağını vurguladı.

Göçer, Adana’nın ülke sıralamalarında gerilediğini hatırlatarak, altyapı yatırımlarıyla kentin yeniden hak ettiği konuma gelmesi gerektiğini söyledi.
Vatandaşlara yapılan hizmetleri koruma çağrısı yaptı: 'Hepsi milli servet, hepsi halkın parası.'

Program sonunda Geçer, yenilenen alanı vatandaşlarla birlikte gezerek görüş alışverişinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den Kadına Şiddete Karşı Basın AçıklamasıÖnceki Haber

Büyükşehir’den Kadına Şiddete Karşı Bası...

Turgut Erişmen’den İddialara Sert YanıtSonraki Haber

Turgut Erişmen’den İddialara Sert Yanıt

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
TEST-DENEME