ayyuce
Adana
DOLAR32.3491
EURO35.1306
ALTIN2308.9

Adana Büyükşehir’de "Bilal Uludağ" sesleri!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Adana Büyükşehir’de "Bilal Uludağ" sesleri!
Abone ol
Adana Büyükşehir’de Bilal Uludağ sesleri..

Seçim tarihi yaklaştıkça belediye başkanları arasında hizmet yarışı da hız kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçenler arasında yer alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın giderek öne çıkmaya başladığını öne süren MHP Genel Merkezine yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, Başkan Uludağ’ın ilçe halkı üzerinde yarattığı olumlu intiba olası rakiplerinin de bir adım önüne geçmesini sağlıyor.

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kayda değer hizmetleri olduğuna işaret eden aynı kaynak, "Hüseyin Bey Adana için güzel işler yaptı ancak, aşırı şekilde yıprandı. Bu husus genel merkezimizde çeşitli ortamlarda ifade edilmiştir. Sayın Sözlü muhtemeldir ki, bu dönem farklı şekilde değerlendirilecektir" açıklamasını yaptı.

Bilal Uludağ’ın dağınık bir yerleşim merkezinde belediye başkanlığı görevine getirildiğini kaydeden bir parti yetkilisi şu görüşlere yer verdi:

"Önceki dönemlerde salla parti yönetilen Sarıçam’da alt yapı sıfır düzeyindeydi. Merkez ilçe yapısından uzak adeta sıradan bir köy görünümünde idi. Başkan Uludağ'ın, ilçe imarında olduğu kadar, belediyenin mali kaynaklarını disipline etmesi de dikkate değerdir. Ayrıca gerek genel merkeze gerekse de il başkanlığı ile olan dirsek teması son derece olumlu seyretmektedir. Yapılan etütler şunu göstermiştir ki, Başkan Uludağ’a çok daha geniş imkanlar verildiği takdirde partimiz MHP’nin Adana’da büyük bir ivme kazanması kaçınılmaz olacaktır."

 

BİLAL ULUDAĞ KİMDİR?

1970 yılında İmamoğlu Sayca Köyünde doğdu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1999 yılında kendi isteği ile çalıştığı hukuk bürosundan ayrılarak Uludağ Hukuk Bürosunu kurdu.

MHP Sofulu Beldesi Yönetim Kurulu Üyesi (2005 - 2008) olarak başladığı siyasal yaşamını daha sonra; MHP Sarıçam İlçesi Kurucu Üyesi (2008 - 2009), MHP Sarıçam İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi ve 2`nci Başkanı (2009 - 2012), MHP Sarıçam İlçesi 2`nci Başkanı (2012 - 2013) olarak sürdürdü.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD), INTA (International Trademark Association), İş ve İnsan Kaynakları Enstitüsü Derneği, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Derneği, Çukurova Hukukçular Derneği Üyesi olan Bilal Uludağ, ulusal ve uluslararası olan bu kuruluşların çalışmalarına da düzenli olarak katkıda bulunuyor.


AOSB 8. Futbol TurnuvasıÖnceki Haber

AOSB 8. Futbol Turnuvası

FETÖ’nün sözde öğretmenlerine 6 yıl 3’er ay hapisSonraki Haber

FETÖ’nün sözde öğretmenlerine 6 yıl 3’er...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar