ayyuce
Adana
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

Adana Evden Eve Nakliyat | Baraj Taşımacılık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adana Evden Eve Nakliyat | Baraj Taşımacılık
Abone ol
Adana Baraj Taşımacılık olarak 15 yıldan bu yana evden eve nakliyat sektöründe hizmet veriyoruz.
Adana Baraj Taşımacılık olarak 15 yıldan bu yana evden eve nakliyat sektöründe hizmet veriyoruz.

Firmamız da dürüstlük ve müşteri memnuniyeti son derece önemlidir. Baraj kargo olarak Adana'nın önde gelen firmaları arasında yer alıyoruz. Taşımacılık alanında edindiğimiz tecrübe ile ev eşyalarınızı sorunsuz şekilde yarım günde taşıyabilecek alt yapıya sahibiz.

Adana evden eve nakliyat
 alanında çok uygun fiyatlara lüks hizmet sunduğumuzu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz. Tüm müşterilerimizin eşyaları emanetimizdir ve kendi eşyamız gibi hareket ederiz. Şehir içi ya da şehirler arası evden eve nakliyat için Baraj kargo firmamıza güvenebilirsiniz. Dilediğiniz zaman Yurt mahallesinde bulunan ofisimiz ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Adana Evden Eve Nakliyat Süreci
Adana evden eve nakliyat süreci ücretsiz olarak sunduğumuz ekspertiz hizmetimiz ile başlar. Bir elemanımız taşınma sürecinde sizlere bilgi vermek üzere görevlendirilir. Eşyalarınızı ve evinizin konumunu görmek üzere sizi ziyaret eder.

Bütün herşey gözden geçirilir ve size en uygun evden eve nakliyat planlaması yapılır. Taşınma günü ilk önce küçük eşyalarınız toparlanır ve daha sonra mobilya ve beyaz eşyalarınız sökülür. Bu işlemlerin ardından paketleme adımına geçilir.

Bütün ev eşyalarınız baloncuklu naylon ile paketlenir. Yükleme aşaması da paketleme kadar önemlidir. Eğer araç da muntazam şekilde istif yapılmaz ise paketleme dahi eşyalarınızı korumayacaktır.
Yükleme işleminin ardından evrak işleriniz halledilir. Sigorta sözleşme gibi tüm işlemler tarafımızca düzenlenir ve evraklarınız size telim edilir. Sözleşme yapılır ve sözleşme şartların harfiyen uyulur.

Adana Asansörlü Evden Eve Nakliyat
Evinizin katı ne kadar yüksek olursa olsun dert değil. Baraj nakliyat firmamıza ait 25. kata kadar çıkabilen 1 adet modüler eşya taşıma asansörümüz mevcut. Bu sayede çok yüksek katlarda bulunan apartman dairelerini yarım gün gibi kısa bir sürede taşıyoruz. Bu sayede hem zamandan kazanıyor hemde eşyalarınızın yıpranma olasılığını ortadan kaldırıyoruz.
Çok yüksek katlardan eşya indirmek ya da çıkarmak zor bir iştir. Dönüşlerde apartman boşluklarında eşyalarınızın sağa sola çarpma riski her zaman vardır. Bu yüzden sizde asansörlü evden eve nakliyat seçeneğimizden yaralanmalısınız.

Adana Evden Eve Nakliyat Fiyatları
Adana Baraj kargo olarak çok yüksek kar marjı hedeflemeden çalışıyoruz. Bu yüzden adana evden eve nakliyat fiyatlarımız sizlerin bütçelerini zorlamayacaktır. Ayrıca adanahaberaracılığı ile firmamıza müracat eden tüm müşterilerimize de %10 indirim sözü veriyoruz.

Buranın indirim kodu 2406 bu kod ile bize ulaşırsanız bu yazıyı okumuşsunuz demektir. Baraj taşımacılık olarak yeni evinizin şimdiden hayırlı olmasını dileriz.

Baraj Evden Eve Nakliyat Adana
Adres: Yurt mahallesi 71389 sokak no:13 Çukurova/Adana
Tel :05374092406


Ankara anlaşması davası sonuçlandıÖnceki Haber

Ankara anlaşması davası sonuçlandı

Obezite hastası kadının zor anlarıSonraki Haber

Obezite hastası kadının zor anları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar