türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Başkan Kayalar’dan şehit ailesine anlamlı ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kayalar’dan şehit ailesine anlamlı ziyaret
Abone ol
İzmir’in Menderes ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenlendi.

İzmir’in Menderes ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenlendi.

Programın ardından Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz yıl Pençe Yıldırım operasyonunda şehit olan Piyade Teğmen Mehmet Kıvık’ın ailesini ziyaret etti.

Şehidin anısı büst ile ölümsüzleşecek

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde şehit ailesini ziyaret eden Başkan Kayalar, ”Şehidimiz için hazırladıkları anı köşesinde kahraman askerimizi bir kez daha yad edip, ardından duyduğumuz minneti bir nebze de olsa gösterebilmek adına şehidimizi ölümsüzleştirmek için hazırladığımız anıtı ziyaret ettik.” dedi.

Başkan Kayalar, daha sonra Şehit Mehmet Kıvık’ın mezarını ziyaret edip, lokma hayrına katıldı.

Çanakkale şehitleri Menderes’te anıldı

Program kapsamında İlçe Kaymakamı Cevat Çelik, Garnizon Komutanı Albay Tayfun Kökten ve Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçede bulunan Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Heykeli’ne çelenk sundu. Heyet daha sonra ilçede bulunan şehit mezarlıklarını ziyaret etti.

Başkan Kayalar, ”Çanakkale Zaferi’nde canı pahasına mücadele ederek, vatan toprağını gözlerini kırpmadan savunan ve şanlı Türk Bayrağımızın göklerde dalgalanmasını bizlere hediye eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı minnet, özlem ve saygıyla anıyorum.” dedi.

Başkan Kayalar’dan şehit mezarlarına ziyaret

Başkan Kayalar, ilçede düzenlenen programlar kapsamında, çelenk sunma, çorba ikramı ve şehitlerin mezarlarına ziyarette bulunduklarını da belirterek şöyle devam etti:

”18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık. Ardından Çanakkale’de şehit olan kahramanlarımızı, öğünlerini hatırlatan çorba ve hoşafla andık. Son olarak vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin mezarlarını ziyaret ettik. Hepsinin ruhu şad olsun.”

”Gençlerimizin vatan ve bayrak aşkı bizleri gururlandırdı”

Son olarak Süleyman Çevik Ortaokulu’nun Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezinde düzenlediği programa katılan Başkan Kayalar, sözlerini şöyle noktaladı:

” 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programları kapsamında Süleyman Çevik Ortaokulumuzun hazırladığı programa katıldık. Çanakkale Zaferi’ndeki kahramanlarımızı canlandırdıkları oratoryo gösterisinde gençlerimizin gözündeki vatan ve bayrak aşkını gördükçe bir kez daha gururlandık. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum.”

Öte yandan ilçedeki anma programlarına, kurumların birim amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve muhtarlar da katıldı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

ESHOT’tan suç duyurusuÖnceki Haber

ESHOT’tan suç duyurusu

Yenilenen MINI Versiyonları Resolute, Untold, Untamed Mayıs’ta Türkiye’deSonraki Haber

Yenilenen MINI Versiyonları Resolute, Un...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar