sabancı
türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5067
EURO34.6639
ALTIN2481.3

Bellapais’in 4. şubesi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bellapais’in 4. şubesi açıldı
Abone ol
Adana’da faaliyet gösteren Sinem Çekinmez’e ait güzellik merkezi ’Bellapais’in 4. şubesi açıldı. Bellapais’te 4. şube ile birlikte çalışan kadın eleman sayısı 290’a yükseldi.

Kentte 3 şubeyle faaliyet gösteren Sinem Çekinmez'e ait güzellik merkezi Bellapais merkez Çukurova ilçesine bağlı Uğur Mumcu Bulvarı'nda 4.şubeyi açtı.

Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da katıldı. Karalar’ın açılış kurdelesini kesmesinin ardından güzellik merkezi faaliyete başladı.

4.şube ile birlikte çalışan kadın eleman sayısı 290’a yükseldi. Açılışta konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kadınların ekonominin temel direği olduğunu söyledi.

Sinem Çekinmez ise şubelerin her geçen gün artacağını, kadın eleman sayısının da 5’inci şube ile birlikte 400’e ulaşacağını belirtti.


”Ceyhan’da bozuk yol kalmayacak”Önceki Haber

”Ceyhan’da bozuk yol kalmayacak”

Asırlık Iraz Nine ve şehit annesi Anneler Günü’nde unutulmadıSonraki Haber

Asırlık Iraz Nine ve şehit annesi Annele...

Haber Yorumları

  • Fekeli10-05-2022 09:00

    Sayın Zeydan başkan Feke ilçesinin Yaylapınarı mahallesinin 2,5 km olan ana yolu dere gibi nezem yapmayıyı düşünüyorsunuz yerel belediye başkanı büyük şehire ait ben kazma vuramam diyor bu köylüseçimde yonun % 86sını size vermişti chp köy temsilcisi ana yol için söz verdiler demişti sizin adınıza yine seçim geliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar