sabancı
türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.4533
EURO34.4818
ALTIN2475.0

Eşyalar zarar görmesin diye 'Asansörle Taşıyorlar'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eşyalar zarar görmesin diye 'Asansörle Taşıyorlar'
Abone ol
Eşyalar zarar görmesin diye 'Asansörle Taşıyorlar.'

Globalleşen dünya ve bizler her gün zenginleşiyoruz, gelişiyoruz, kullandığımız eşyaların sayısı ve değeri paha biçilemez derece de artıyor, ve tüm bu eşyalara olan ihtiyacımız artıyor, dolayısıyla artan bu ihtiyaçları karşılamak için de her gün yeni eşyalar satın almaktayız.

Bunun beraberinde her geçen gün alınan yeni eşyalar, yeni teknolojik aletler daha da kıymetlendi ve birçoğu belki de paha biçilemez derecede sizler için, bizler için değer kazandı. Bunlar kimi zaman gerçekten değer verdiğimiz eşyalarımız olabilmekte, kimi zaman çok fazla para verdiğimiz eşyalarımız olmaktadır.

Dolayısıyla bu tür kırılgan eşyaların, değerli eşyaların taşınması da hep bir sıkıntı olmuştur yıllardır. Dolayısıyla nakliye işlemleri konusunda tüm firmalara güven sağlanamamaktadır. Ayrıca eskiden taşınırken “tut şunun ucundan da yardım et” diyebileceğimiz eş dost çevresi genişken günümüz de bu tür olaylara şahit olmak çok daha zor artık.

Diğer bir yandan Nakliye üzerinden hassasiyetle durulması gereken bir konudur. 

Bu noktada önemli olan nakliyenin hızlı ve güvenli bir şekilde yapılması olacaktır. İşte tam burada Doğuş Kargo - Adana Asansörlü Nakliyat firması olarak devreye biz giriyoruz. Peki Nasıl mı?

Doğuş Kargo olarak firmamız asansörlü ev, ofis, eşya taşımacılığı konusunda profesyonel şekilde çalışmaktadır. Hem teknolojik araç donanımları hem de uzman çalışma arkadaşları ile size hizmet vermektedir.
Sizin de adana’da ev taşıtmak gibi bir düşünceniz var ise hiç düşünmeden Adanaevden eve nakliyat firması olan Doğuş Kargo'yu Arayabilirsiniz. Asansörlü taşımacılık sistemimiz ile sizlere bir telefon kadar uzaktayız.

Doğuş Kargo
Mücahitler Caddesi Kırlangıç Sit. A Blok Ezgi Pide Fırını Karşısı Seyhan / ADANA
(0322) 261 49 46 - (0538) 925 28 10
[email protected]


Baskında silahları banyonun penceresinden attılarÖnceki Haber

Baskında silahları banyonun penceresinde...

Gürses ve Karakaş Ailelerinin mutlu günüSonraki Haber

Gürses ve Karakaş Ailelerinin mutlu günü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar