türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5899
EURO34.8092
ALTIN2497.6

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Serhat Kenar’ın ailesi gözyaşlarına boğuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Helikopter kazasında hayatını kaybeden Serhat Kenar’ın ailesi gözyaşlarına boğuldu
Abone ol
Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar, memleketi Adana’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İtalya’nın Lucca şehrinden 9 Haziran Perşembe günü havalandıktan bir süre sonra radar teması kesilen ve daha sonra Apenin Dağları’nda enkazına ulaşılan helikopterde, 4’ü Türk olmak üzere 7 kişi hayatını kaybetmişti.

Eczacıbaşı çalışanı olan 4 Türk’ün cenazesi İtalya’daki işlemlerin tamamlanmasının ardından Milano’dan havalanan uçakla dün gece saatlerinde İstanbul’a getirildi. Manisa Fabrika Üretim Yöneticisi Serhat Kenar’ın cenazesi de öğle saatlerinde memleketi Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlı Mustafabeyli Mahallesi’ne ulaştırıldı.

Evinde helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazının ardından Serhat Kenar, Mustafabeyli Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Adana’dan karayolu ile Ceyhan ilçesine bağlı Mustafabeyli Mahallesi’ndeki evine helallik için getirilen Serhat Kenar’ın tabutuna sarılan Eşi Gözde ile annesi Fatma Kenar’ın tabuta sarılıp feryat etmesi yürekleri dağladı.

Uzunca bir süre tabuta sarılarak gözyaşı döken aile üyeleri tabutun cenaze aracına konulması için kaldırıldığında tabuttan ayrılmak istemedi.


Ambulansta ikiz bebek sevinciÖnceki Haber

Ambulansta ikiz bebek sevinci

Gaziye saldırıya 'en ağır ceza' verilecekSonraki Haber

Gaziye saldırıya 'en ağır ceza' verilece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar