ayyuce
Adana
DOLAR32.3348
EURO35.0921
ALTIN2308.8

İş Zekası Uygulamaları Hizmetleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Zekası Uygulamaları Hizmetleri
Abone ol
İş zekası uygulamaları şirketlerde ve işletmelerde pek çok veriyi hızlı bir şekilde çözümleyip değerlendirmek için kullanılan uygulamalardır.
İş zekası uygulamaları şirketlerde ve işletmelerde pek çok veriyi hızlı bir şekilde çözümleyip değerlendirmek için kullanılan uygulamalardır. Bu uygulamalar büyük yazılım şirketleri tarafından geliştirilir. Bir iş yerindeki bütün verilerin bir araya getirilmesi güçtür ve uzun bir süre ister. Çünkü pek çok veri farklı yazılımlar tarafından oluşturulur. İşte farklı yazılımlarla sağlanan bu verilerin tek bir düzlemde farklı sorular açısından değerlendirilmesi için iş zekası uygulamaları kullanılabilir.
İş Zekası Uygulamaları Nasıl Kullanılır?
Mesela herhangi bir işletmede yeni bir ürünün piyasaya sunulmasıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünelim. Piyasaya sunulmadan önce değerlendirilmesi gereken pek çok konu vardır. Sunulacak kişilerin yaş ortalaması, daha önce benzer bir ürünün satılıp satılmadığı, ürünün kullanım alanlarının kimlere hitap ettiği gibi farklı sorular vardır. İş zekası uygulamaları bu farklı alanlardaki soruları değerlendirip ürünün nasıl sunulacağı konusunda karar verilme sürecini hızlandırabilir. Pek çok sorunun kısa sürede yanıtlanmasını sağlar. Bu sürecin hızlanması işletmenin rekabet gücünü arttırır. Rakiplerinin karşısında bir adım öne geçmesini sağlar. Detaylı bilgi; https://www.manage.com.tr/

Essence Marka Makyaj ÜrünleriÖnceki Haber

Essence Marka Makyaj Ürünleri

Adana'da 'Şafak Operasyonu'Sonraki Haber

Adana'da 'Şafak Operasyonu'

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar