ayyuce
Adana
DOLAR32.3201
EURO35.1033
ALTIN2298.6

Kursiyerlerin ürettiği ürünler sergileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kursiyerlerin ürettiği ürünler sergileniyor
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi’nde (NİYET) eğitim gören kursiyerlerin ürettiği ürünlerin sergilendiği bildirildi.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın koordinesinde geliştirilen kadınları güçlendirmek, meslek sahibi yapmak, ekonomik alanda mevcudiyetlerini artırmak ve ailelerinin gelirine katkı koymalarına olarak sağlamak amacıyla Nitelikli İşgücü Yetiştirme Akademisi faaliyetlerine devam ettiği ifade edildi. Bu çerçevede eğitim gören kursiyerlerin ürettiği ürünlerin ise Şinasi Efendi Caddesi’nde kurulan stantlarda sergilendiği kaydedildi. Aşçılık, yabancı dil, muhasebe ve bilgisayar dallarında erkeklerinde de yer aldığı, işaret dili, seramik, spor, müzik, okuma yazma, çinicilik, el sanatları, örgü, dokuma, punch, büro yönetimi-sekreterlik, dünya mutfağı, muhasebe-finansman, düz dikiş makinası branşlarında özellikle kadınların eğitim alarak meslek edinmesi ve ekonomik olarak güçlenmesini hedef alan NİYET Akademi’nin yeni yıl öncesi açtığı stantlara Adanalılar yoğun ilgi gösterdi.


Mefruşattan ev tekstiline, seramikten hediyelik eşyaya birçok ürün yelpazesini barındıran, yeni yıl konseptli, el yapımı tasarım ürünlerinin yer aldığı stantlar 24 Aralık tarihine kadar saat 09:00-21:00 saatleri arasında açık olacağı da belirtildi.

Kursiyerlerin ürettiği ürünler sergileniyor

Kursiyerlerin ürettiği ürünler sergileniyor


Vali Elban: ”Türk Kızılay’ı mağdur ve mazlumların güven kapısı”Önceki Haber

Vali Elban: ”Türk Kızılay’ı mağdur ve ma...

Adana’da 33 bin 330 dekar alanda otomasyonlu sulama sistemi hayata geçiyorSonraki Haber

Adana’da 33 bin 330 dekar alanda otomasy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar