ayyuce
Adana
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

MERSİNLİLER SİZİ YALAKALIK YAPIN DİYE Mİ ANKARA'YA GÖNDERDİ?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
MERSİNLİLER SİZİ YALAKALIK YAPIN DİYE Mİ ANKARA'YA GÖNDERDİ?
Abone ol
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kendisini hedef alan MHP'li kendisi için ‘milli güvenlik sorunu’ diyen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert yanıt verdi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "Mersin mutlu. Çekemeyenler çatlasın. Mersin huzurlu. Daha da huzurlu olacak” dedi. CHP’li belediyelere karşı karalama kampanyası yürüten MHP’li milletvekillerini 'kifayetsiz muhterisler' diye niteleyen Seçer, "Mersinliler sizi niye Ankara’ya gönderdi? Yiyin, için, yatın yalakalık yapın diye mi? Söyleyecek lafları yok. Mersin’i karıştıralım. At iftirayı, kur tuzağı, Ankara siyasetçileri, yerel işbirlikçiler hep beraber karalama kampanyası. Hiçbir sancım yok. Karnım ağrımıyor. Neden biliyor musunuz? Çiğ yemedim de ondan. Çiğ yiyenler düşünsün” ifadelerini kullandı.

Seçer, önümüzdeki seçimlerde milletin mutlaka bir 'ince ayar' yapacağına inandığını söyledi. Vahap Seçer, "Türkiye Cumhuriyeti, bizim dönemimizde Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin fabrika ayarlarına dönecektir, bundan şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Dikenliyol katlı kavşağı törenle açıldı. Kavşaktan ilk geçiş sürüşünü belediyeye ait bir araçla yapan Başkan Vahap Seçer, “Güzel bir hizmet. Trafik sorununa katkı yapacak bir çalışma. Çok da gözümüzde büyütmeyelim. Daha Mersin’e neler yapacağız neler? Metro da olacak, yeni bulvarlar da olacak, parklar da olacak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin, 18. Cadde ile Okan Merzeci Bulvarının kesiştiği noktada, kuzey-güney aksında yaptığı Dikenliyol kavşağı hizmete açıldı.

Kavşağın açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP PM üyesi Emre Yılmaz ve CHP İl Başkanı Adil Aktay ile çok sayıda vatandaş katıldı.

62 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Açılış töreninde kavşak projesi hakkında bilgi veren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Suat Bağrıaçık, “Bir gidiş bir geliş olarak projelendirdiğimiz Dikenliyol geçidimiz iki taraftan U dönüşlerle güçlendirilmiş ve rahatlatılmıştır. Kuzey tarafında eğimimiz bu nedenle askıya aldığımız haklardan dolayı kuzey tarafta yüzde 9, güney tarafta yüzde 5’lik bir eğimli yapımız var. Geç saatlere kadar çalıştık, o yüzden rahatsızlık verdiysek özür diliyoruz. Sözleşme maliyetimiz 21 milyon inşaat endeksi olarak alıyoruz 62 milyon 300 bin liralık da bir yatırım yaptık” dedİ.

"MERSİNLİLER SİZİ ANKARA’YA NİYE GÖNDERDİ? YALAKALIK YAPIN DİYE Mİ?"

Başkan Seçer konuşmasında, isim vermeden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un, belediyeyi ve şahsını hedef alan açıklamalarını da değerlendirdi. Seçer şunları söyledi:

"Mersin mutlu. Çekemeyenler çatlasın. Mersin huzurlu. Daha da huzurlu olacak. Onlar, o kifayetsiz muhterisler istediği kadar bu kentin huzurunu kaçırmaya çalışsınlar. Adamın işi gücü yok. Tesadüfen yazmışlar, git Ankara’ya Mersin’i temsil et. Adam işi gücü bırakmış Mersin’e hizmet eden belediye başkanlarına kafayı takmış. Ya sen maaş alıyorsun. Kucak dolusu maaş alıyorsun. Her türlü devlet imkanından yararlanıyorsun. Mersinliler sizi niye Ankara’ya gönderdi. Yiyin, için, yalakalık yapın diye mi? Ne oldu bu havalimanı diye bu milletvekillerinden bir laf duydunuz mu? Sahil yolu ne oldu diye sorduklarını duydunuz mu bu siyasetçilerin. Söyleyecek lafları yok. Mersin’i karıştıralım. At iftirayı, kur tuzağı, Ankara siyasetçileri, yerel işbirlikçiler hep beraber karalama kampanyası. Buna inanıyor musunuz? Hiçbir sancım yok. Karnım ağrımıyor. Neden biliyor musunuz? Çiğ yemedim de ondan. Çiğ yiyenler düşünsün."

YENİÇAĞ


Yılbaşı öncesi Adana’da DEAŞ operasyonu !Önceki Haber

Yılbaşı öncesi Adana’da DEAŞ operasyonu...

Kullanımı İle Şık Ve Rahat Mini Elbise ModelleriSonraki Haber

Kullanımı İle Şık Ve Rahat Mini Elbise M...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar