Reklamı Geç
EĞİTİM İLAN
Adana
DOLAR42.5307
EURO49.6244
ALTIN5770.2

Polisten kaçan hükümlü, evinin etrafı sarılarak yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polisten kaçan hükümlü, evinin etrafı sarılarak yakalandı
Abone ol
Adana’da polisten kaçıp evine saklanan hükümlü, polisin evin etrafını sarmasıyla yakalanıp cezaevine götürüldü.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu ve asayiş suçlarından 5 yıl hapis ve para cezasıyla aranan İsmail A.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Polis evine giden yollara pusu kurdu. Hükümlü İsmail A. yolda giderken polisi fark edince kaçıp eve gitti. Polis evin etrafını sararak teslim olmasını istedi, ancak İsmail A. bir süre polise direnip teslim olmadı.

Akrabaları dışarı çıkıp İsmail A.’nın evde olmadığını söyledi, ancak polis bu duruma inanmayarak evin etrafında beklemeye devam etti. Hükümlü bir süre sonra kaçamayacağını anlayarak polise teslim oldu.

Hükümlü, polis aracına bindirilirken basın mensuplarının çekim yapmasına da tepki gösterdi. Hükümlü işlemlerinin yapılması için emniyete ardından adliyeye daha sonrada cezaevine götürüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emekliye yazın bile kömür satmışlarÖnceki Haber

Emekliye yazın bile kömür satmışlar

Tufanbeyli’de üreticilere bakliyat tohumu dağıtıldıSonraki Haber

Tufanbeyli’de üreticilere bakliyat tohum...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
TEST-DENEME