ayyuce
Adana
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Prof. Dr. Necat Eker’e 'Onur Belgesi' takdim edildi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prof. Dr. Necat Eker’e 'Onur Belgesi' takdim edildi.
Abone ol
Prof. Dr. Necat Eker’e Polis Olay Yeri gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Ali Deniz tarafından 'Onur Belgesi' takdim edildi.

Prof. Dr. Necat Eker’e Polis Olay Yeri gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Ali Deniz tarafından 'Onur Belgesi' takdim edildi.

Gazete yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 'Onur Ödülü'ne layık görülen Prof. Eker'in, Malta, Viyana Teknik Üniversitesi ve Bristol (İngiltere) üniversitelerinde öğretim görevlisi olarak ülkemizi başarıyla temsil ettiği belirtildi.

Dicle Üniversitesinde lisans eğitimini tamamlayan Prof.Dr. Necat Eker’in, Karadeniz Üniversitesinde yüksek lisans yaptıktan sonra, Master’ını İTÜ’de yaptığı kaydedildi.

PROF. DR. NECAT EKER KİMDİR? 

Prof. Dr. Necat Eker, 1970 yılında Maden ilçesi'nde dünyaya geldi. Dicle Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesiyle akademik kariyerine başlayan Eker, dünyanın prestijli üniversitelerinde yüksek lisans ve doktora yaptı. Ünlü spor ve işadamlarının da mimari ve dekorasyon işlerini projelendiren sayın Eker aynı zamanda PTT Genel Müdürlüğü ve Türk Telekom'da baş mühendis, başmüfettiş, müdürlük gibi önemli görevlerde de yer aldı. Türkiye ve dünyanın bir çok lkesinde çalışmalarıyla Adından bahsetiren Eker, Lüksemburg Devlet Nişanı'na layık görüldü.

Prof. Eker'in bir çok ülkede yetiştirip mezun ettiği yerli ve yabancı binin üzerinde öğrencisi bulunmaktadır. Ulusal ve uluslararası platformda birçok teknik, bilimsel mimari araştırmalar ve çalışmalar yapıp, imza attığı 5 binin üzerinde projesiyle dikkat çeken Prof. Dr. Nejdet Eker'in uluslararası hakemli dergilerde ve bilimsel toplantılarda sunduğu çalışmaları ile alakalı bir çok yazılı eserinde imzası bulunmaktadır.

Halen Final Üniversitesi Mimarlık Mühendislik ve Güzel Sanatlar Fakültesinde öğretim üyeliğine devam etmektedir. MHP Diyarbakır Milletvekili adaylığı ve farklı dönemde AK partiden milletvekili adaylığı bulunmaktadır.


Eski Adalet Bakanı Bekir Sami Daçe hayatını kaybettiÖnceki Haber

Eski Adalet Bakanı Bekir Sami Daçe hayat...

Adana’da toplu taşımaya zamSonraki Haber

Adana’da toplu taşımaya zam

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar