Reklamı Geç
telenews
EĞİTİM İLAN
BEDAVA İLAN-EMKLAK İŞYERİ
Adana
DOLAR42.7031
EURO50.1678
ALTIN5902.2

Seyhan Belediyesi’nde Kriz Sona Erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seyhan Belediyesi’nde Kriz Sona Erdi
Abone ol
Seyhan Belediyesi’nde Kriz Sona Erdi

Seyhan Belediyesi, iştiraki Seyhan İmar A.Ş. hesaplarına Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından uygulanan bloke nedeniyle yaşanan maaş ödeme endişelerini giderdi.

Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan’ın yürüttüğü yoğun görüşmeler sonucunda bloke kaldırıldı ve personel maaşlarının zamanında ödeneceği açıklandı.

Maaşlar pazartesi yatırılacak
Seyhan Belediyesi Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, TMSF ile yürütülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve maaş hesaplarındaki blokelerin tamamen kaldırıldığı belirtildi. Açıklamada, tüm personelin maaşlarının planlandığı gibi 15 Aralık Pazartesi günü hesaplara yatırılacağı vurgulandı.

"Önceliğimiz çalışanlarımızın mağdur edilmemesi"
Belediye, süreç boyunca çalışanların mağduriyet yaşamaması için öncelikli adımlar attığını ifade etti. Başkan Vekili Hasibe Akkan’ın günlerdir sürdürdüğü kararlı ve yapıcı görüşmelerin neticesinde sorunun çözüme kavuştuğu kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, "Seyhan Belediyesi büyük bir ailedir. Mesai arkadaşlarımızın haklarını korumak için attığımız bu adımın olumlu sonuçlanmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu süreçte gösterdikleri sabır, anlayış ve güven için tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adanalı Öğretmenlerden Milli GururÖnceki Haber

Adanalı Öğretmenlerden Milli Gurur

MHP'li Kanlı: "Devlet Bahçeli asrımızın Dede Korkut'udur"Sonraki Haber

MHP'li Kanlı: "Devlet Bahçeli asrımızın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
TEST-DENEME