NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.5926
EURO34.8175
ALTIN2508.8
Azmi ERTAN

Azmi ERTAN

Mail: [email protected]

Şimdi utanma zamanı- Siz hangi taraftasınız?

Kurgu, senaryo ve 6 yaşındaki kızın evlilik hikayesi..

. . .

Millet olarak ne çektiysek yalandan dolandan, kurgulu senaryolardan çektik. 27 Mayıs, 12 Mart hatta 15 Temmuz hain kalkışma böyle tezgâhlandı.

TÜRKİYE’NİN DEĞERLERİ İFTİRALARLA YOK EDİLDİ.

27 Mayıs’tan bir kaç gazete başlığını örnek verelim:

-Menderes cesetleri yem makinesinde kıyıp toz haline getirdi”

-12 uçak dolusu altın mücevherat ve 1 milyon TL parayla kaçarken yakalandılar.

-Kasasında kadın külotu bulundu.

-Başbakandan çocuk aldırdı.

- Polatkan’ın kasasından 4 milyon TL çıktı.

- Türkçe ezan yasağı kaldırıldı.

Daha neler..

Üç cana kıyıldıktan sonra birinin bile gerçek olmadığı anlaşıldı.

. . .

Şimdi de 6 yaşındaki bir kızın 29 yaşındaki bir tarikat mensubu ile evlendirildiğine bir ilişkin senaryo ile kardeş kavgasının fitili ateşlenmek isteniyor.

Mustafa Sandal’dan Ahmet Hakan’a kadar bilumum gündem fırsatçısı yaylım ateşine başladı.. 6 Yaşındaki kızın ailesine beddualar, hakaretler, tehditler yağmur oldu yağdırıldı. Radikal sol kadın gruplar gösteriler düzenledi. Sosyal medya sürü psikolojisi ile ‘Vurun abalıya’ misali yaylım ateşine başladı.

. . .

Olaylar haçlı saldırısına dönüşürken, tükürük yağmuruna tutulan aile konuştu.

"H.K.G. iddiaların odak noktasındaki gelinliği bir etkinlik sırasında giymişti. Üzerinde taşıdığı gelinlik evlilik gerekçesi ile değil, o yörede gelenek haline gelen, özel günlerde farklı yaşlarda birçok kız çocuğunun giydiğinden ibaretti."

. . .

Aile her yandan saldırıya uğradı, toplum önünde sapıkla yaftalandı, hedef tahtasına konuldu.

İslam ve diyanet sapkınlığın merkezi gibi gösterildi,

ABİ KONUŞTU

"Biz 4 kız kardeş 1 erkek kardeş bir evde büyüdük. Bizim yaşlarımızın arasında da pek yoktur. O, 6 yaşındayken tahmini ben de 8 yaşlarındaydım. Böyle bir konu olsaydı herkesten önce başta bizim haberimiz olurdu. Böyle bir şeyden haberimiz yok. Böyle bir şeyin olma ihtimali de yok. 6 yaşında bir kız nasıl evlendirilir. İki yıl evvele kadar hep beraberdik, beraber oturuyorduk, beraber dertleşiyorduk. İddiadan başka bir şey değil.Ailem onu götürürken ben de yanlarındaydım. Beraber gittik, gelinlik diktirdik. Sonra geldik bunu giyindiği program oldu. Annemin tanıdık fotoğrafçı arkadaşı vardı. Gelinlikli fotoğrafı da o zaman gittik çektirdik."

KIZ KARDEŞ KONUŞTU:

"Eğer öyle bir şey olsaydı bize de aynısı olurdu. Ben 21 yaşındayım şu ana kadar evlenmedim. Öyle bir baskı da görmedim. Ben ablamla çok yakındım. Gitmeden 2 yıl önce değişti. Bebeğini kaybettikten sonra çok değişti ablam. Neşeli insan gitti, yerine başka biri geldi sanki."

21 yaşındaki kız kardeş de çeşitli etkinliklerde gelinlik giydiklerine dair fotoğrafları gösterdi.

. . .

Allaha inancınız olmayabilir, belli bir dine de mensup olmayabilirsiniz. Ancak, ahlak ve seciye sahibi iseniz namuslu insanlara iftira etme, onların üzerinden inanç ve iman gruplarına çamur atma ayıbına kalkışmak şöyle dursun, bu tür ahlak yoksunlarına tavır koymada bir an bile terüddet etmezsiniz."

Sahi siz hangi taraftasınız?

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar