Reklamı Geç
EĞİTİM İLAN
Adana
DOLAR42.5307
EURO49.6244
ALTIN5770.2

20 bin kişinin yaşadığı yaylada sıcak nedeniyle nüfus 450 bine ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
20 bin kişinin yaşadığı yaylada sıcak nedeniyle nüfus 450 bine ulaştı
Abone ol
20 bin kişinin yaşadığı yaylada sıcak nedeniyle nüfus 450 bine ulaştı

Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da hissedilen sıcaklık 50 dereceyi aşınca vatandaşlar yaylalara akın etti. Kent genelinde sakinlik yaşanırken Pozantı ilçesinde kışın 20 bin olan nüfus 400-450 bine ulaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Adana’nın merkez ilçelerinde hava sıcaklığı 40 dereceyi aştı. Ancak nem ile birlikte hissedilen sıcaklık 52 dereceye ulaştı. Hal böyle olunca başta yaşlılar olmak üzere yayla ve denizlere gitti. Kent genelinde cadde ve sokaklar adeta boş kaldı.

Yaylalarda nüfus patladı

Toros Dağları’nın eteğinde Adana’nın yaylalarını barındıran 20 bin nüfuslu Pozantı ilçesinde ise sıcak havalarla birlikte nüfus 400-450 bine ulaştı.

"Adana ile ne işim olur" demişti

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Pozantı Belediye Başkanlığına seçilen Ali Avan'ın "Adana basını ile ne işim olur. Orası Adana burası Pozantı" dediğinin üzerinden bir kaç gün geçmesine rağmen Adana konulu demeç vermesi üzerine tepkilerini dile getiren Adanalılar, "Ali Avan belediye başkanlığı koltuğuna oturup, Pozantı ile ilgili bir açıklama yapabiliyorsa bunu Adana'ya ve Adana basınına borçludur" dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Boğulmak üzere olan çocuğu inşaat işçisi kurtardıÖnceki Haber

Boğulmak üzere olan çocuğu inşaat işçisi...

Yemin töreninde evlenme teklifiSonraki Haber

Yemin töreninde evlenme teklifi

Haber Yorumları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar
TEST-DENEME