türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

ABD'ye gitmenin en kolay yolu Schengen vizesinden geçiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ABD'ye gitmenin en kolay yolu Schengen vizesinden geçiyor
Abone ol
AB ülkeleri arasında dolaşımı sağlayan Schengen Vizesinin ABD'nin turist vizesi konusunda güven verici olabileceği açıklandı.

Schengen, vizesinin ABD ve diğer ülkeler nezdinde referans kobul edildiğini ifade eden Vize Danışmanı Aybars Ertan, "Schengen aynı zamanda uygun kurumlarca verilen ve birliğe bağlı ülkeler içinde seyahat etmeye izin veren bir vize türüdür. Schengen bölgesini oluşturan ülkelere bu belge ile giriş yapılabiliyor. Şartlara bağlı olarak bu vize ile birden fazla ülke de ziyaret edilebiliyor. Schengen vizesinin bu anlamda etkisi çok büyük. Bu vizeyi alan kişinin ABD turist vizesi talebinin yüksek oranda kabul edilebildiğini söylemek mümkün" şeklinde konuştu.

ABD Ankara Büyükelçiliği ABD vizesi, pasaportu veya vatandaşlık işlemleri için mülakat randevusu vermeye başladı. Vize danışmanı Aybars Ertan'dan alınan bilgilere göre, "Bu durum Birleşik Devletler Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) tarafından yönlendirilen dosyaları da kapsıyor."

Schengen vizesi neden çok önemli?
Shengen bölgesi, Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İspanya, İsveç, İtalya, Macaristan, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, Yunanistan. AB'ye üye olmayan İsviçre, İzlanda, Norveç ve Lichtenstein da Schengen bölgesine dahildir. Bu bölgeye seyahat yapan vatandaşların pasaportlarına vurulan girdi çıktı damgaları ABD makamları tarafından güven verici olarak yorumlanmaktadır. 
Detaylı bilgi için Aybars ERTAN -Vize Danışmanlığı - Tel: 0553 491 24 66


Acı: ”Ticari kredilerde erişim sorunu çözülmeli”Önceki Haber

Acı: ”Ticari kredilerde erişim sorunu çö...

Baraj gölü iki can daha aldıSonraki Haber

Baraj gölü iki can daha aldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar