NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.4764
EURO34.8904
ALTIN2478.6

Afganistan’a 3 tır yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afganistan’a 3 tır yardım
Abone ol
Adana’dan Afganistan’a ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere 3 tır gıda ve temizlik malzemesi gönderildi.

Türk Kızılay Adana Şubesi ile Geylani Dostluk ve Kardeşlik Vakfı iş birliğinde hazırlanan gıda, temizlik ve hijyen malzemeleri yüklü 3 tır, Kızılay Afet Merkezi’ndeki törenin ardından Ankara’dan hareket edecek "İyilik Treni"ne uğurlandı. Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, tören öncesi yaptığı açıklamada dünyada her gün binlerce insanın göç etmek zorunda kaldığını belirtti.

Saygılı, Türk Kızılay olarak Afganistan’daki iç kargaşa nedeniyle yaşanacak göçü yerinde durdurma adına bu tür faaliyetlerde bulunduklarını aktararak, "Dünyadaki 58 noktada yaptığımız gibi muradımız o ki Afganistan’da da Ramazanda yoksul, ihtiyaç sahibi yetim, mağdur ve mazlumlara dokunmak, sofrasına katık olmak, kaşığına lokma olmak istiyoruz. Kızılay olarak milletimizden gelen bağışları ulaştırıyoruz. Türk Kızılay milletimizin iyilik eli” dedi.

Geylani Dostluk ve Kardeşlik Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Karabulut da vakıf olarak çeşitli ülkelere yardım toplayıp, Türk Kızılay aracılığıyla ulaştırdıklarını bildirdi.


ATF’de Cenap Erol ile yola devamÖnceki Haber

ATF’de Cenap Erol ile yola devam

Adana'da çekilen film Amerika’da ödül aldıSonraki Haber

Adana'da çekilen film Amerika’da ödül al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar