türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5722
EURO34.8338
ALTIN2500.7

Başkan Nennioğlu’nun yetki başarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Nennioğlu’nun yetki başarısı
Abone ol
Başkan Nennioğlu’nun yetki başarısı

Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık alanında bir kez daha yetkili sendika olma başarısını üyelerin hakkını koruma konusundaki özverili çalışmalara bağladığını ifade etti.

Başkan Nennioğlu, konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi:

"Sağlık-Sen yetkiyi aldığı 2010 senesinden bugüne kadar hayali bile edilemeyen birçok nakdi hakkın ve özellikle de özlük hakkının kazanılmasını sağlamış (örn; evvelden kesilen ek ödemenin maaş gibi sabit hale getirilmesi, promosyonun çalışanlara ödenmesi vb.) kazanım çıtasını her sene bir kademe ileri taşımıştır. 

Bugün sağlık mensuplarımızın haketmelerine rağmen idare tarafından verilmeyen birçok  hakkın aranması için  bizi adres gösterip talep etmeleri tamamen Sağlık-Sen'in bugüne kadarki  başarısının ve seviyeyi sürekli yukarı taşımasının bir  sonucudur. 

Dolayısıyla Sağlık-Sen bu minvaldeki  çalışmalarına, bu doğrultuda ara vermeden devam edecektir. 

Gezegenimizin yaşam tarzını ve alışkanlıklarını değiştiren, modern insanlığın  karşısında aciz kaldığı yeni tip Covid-19 pandemisinde, sağlık mensuplarımız  sağlıklarını, hatta hayatlarını kaybetmeleri  risklerinin üzerine, bir de  tarihin en adaletsiz, en kötü, en ekip ruhunu zedeleyen ek ödeme yönetmeliğinin bu bakanlık tarafından sözkonusu süreçte çıkarılmasına rağmen, sendikamız vatanını ve milletini düşünüp kendisinin ve sevdiklerinin sağlıklarını bir kenara bırakıp  çalışmaya devam etmiştir. 

Sağlık çalışanları, bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi yetkiyi kendilerine, "her türlü pozitif hak için mücadele etmek  yetkili sendikanın görevidir, biz sadece eleştiririz" diyerek bu doğrultuda propaganda yapan ve pandeminin çalışanlarımıza verdiği olumsuzluklardan nemalanmaya çalışan malum sendikalara vermemiş; elinden geldiğince salgından  dolayı getirilen birçok yasağa  rağmen  gayret gösteren Sağlık-Sen e vermiş, üye sayısının 253.517 ye çıkarılmasını sağlamışlardır.

Saglik-Sen kendisine yeniden verilen emanetin sorumluğunun önceki senelerde olduğu gibi farkındadır ve buna göre davranmaya devam edecektir. Ben de  şahsım adına bu başarıda emeği olan; başta sahada sağlıklarını kaybetme riskine karşı cesurca ve fedakarca çalışan  resmi yada gönüllü bütün  temsilcilerimize, şubelerimizin yönetim kurulu üyelerine, şube  başkanlarıma ve genel merkez yönetim kuruluna, ayrıca bize yeniden güvenip yetkiyi  teslim eden cefakar bütün sağlık mensuplarımıza teşekkür eder, emanetlerinin sağlam ve ehil ellerde olduğunu bilmelerini isterim. 


Adana Demirspor kaybetti taraftar ağladıÖnceki Haber

Adana Demirspor kaybetti taraftar ağladı

MHP Milletvekili Varlı’nın bayram mesajıSonraki Haber

MHP Milletvekili Varlı’nın bayram mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar