NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.6039
EURO34.7971
ALTIN2488.0

Belediye kreşinde psikolojik baskı iddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye kreşinde psikolojik baskı iddiası
Abone ol
Seyhan Belediyesi Yeşilyurt Kreşinde psikolojik baskı iddiaları velileri ayağa kaldırdı.

Seyhan Belediyesi Yeşilyurt Kreşinde psikolojik baskı iddiaları velileri ayağa kaldırdı.

Kreş müdürünün öğrenciler üzerinde kalıcı etkiler bırakacak şekilde olumsuz yaklaşımlarda bulunduğunu söyleyen veliler, rehberlik öğretmeninin de son derece yetersiz olduğunu, minik öğrencilerle sağlıklı bir etkileşim kuramadığını öne sürdüler.

Belediyelerin sosyal sorumluluk projesi dahilinde Adana'nın bir çok noktasında anaokulu ve kreş hizmeti vermeye çalıştığını ifade eden kaynaklar, "belediyeler siyasi kurumlar olduğu için, idareci ve öğretmen atamaları da ne yazık ki, buna bağlı olarak politik kanallardan gelen yönlendirmelerle gerçekleşiyor. Bu da deneyim ve liyakattan yoksun kadroların oluşmasına neden oluyor" dediler.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a seslenen öğrenci velileri, 3 ila 5 yaş grubunu bünyesinde barındıran Yeşilyurt Kreş ve Anaokulu'nda öğrencileri motive eden bir eğitim sistemi yerine, hayattan kopuk bireyler oluştuğu iddialarına neden olan kreş yönetiminin vakit geçirmeksizin gerçek eğitimcilerle değiştirilmesini istediler.

Veliler, "Akif Kemal Akay başkanımızın toplumsal yarar amacı ile devam ettirdiği kreş uygulaması ehil olmayan ellerde harcanıp gitmektedir" dediler. 


Adana’da kadınlar sopalarla hastane bastıÖnceki Haber

Adana’da kadınlar sopalarla hastane bast...

Çocuklar Eğlendi, Anneleri Dinlendi.Sonraki Haber

Çocuklar Eğlendi, Anneleri Dinlendi.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar