sabancı
NET TAMİR
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5017
EURO34.6107
ALTIN2480.0

Ceyhan Belediyesinde ‘ala vereli’ kiralama iddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceyhan Belediyesinde ‘ala vereli’ kiralama iddiası
Abone ol

Ceyhan Belediyesi tarafından,  kaçak olduğu iddia edilen bir binanın fahiş bedelle kiralanması tepkiyle karşılandı.

Söz konusu binanın eski belediye meclis üyesi ve Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Selahattin Güler’e ait olduğu ifade edildi. Encümen kararında imzası olan meclis üyesi Umut Topal’ın aynı zamanda Kent Konseyinde Başkan Güler’in yardımcılığını sürdürdüğüne ilişkin bilgilerin ilgili yasa ve etik kurallara uygunluğu sorgulanıyor.

Belediye uhdesinde kreş ve gündüz bakım evi  olarak faaliyette bulunması planlanan  2 katlı binanın 137 bin liraya yakın bir bedelle kiralanmasını değerlendiren ilçe halkı, "lüks emsalleri yarı fiyatına giderken, eski binaya verilecek olan para buram buram şaibe kokuyor. Fiyat uçuk, bunu aklı olan anlar. Gelen vuruyor giden vuruyor. Ceyhan’ın kaderi böylesi insanların elinde perişan olmaya mahkum” şeklinde konuşarak,  Belediye Başkanı Hülya Erdem ile ‘gölge başkan’ olarak tanımlanan Kadir Aydar’a ateş püskürüyor.

ENCÜMEN ÜYESİ TOPAL, GÜLER'İN EKİBİNDE Mİ?

Selahattin Güler'in başkan olduğu Ceyhan ilçe Kent Konseyi’nde başkan yardımcılığı görevi ile Ceyhan Belediyesinde meclis üyeliği ve encümen üyeliği görevlerini de eş zamanlı yürüttüğü öne sürülen Umut Topal’ın skandal kiralama kararında imzasının bulunduğu görülüyor. Topal’ın ilgili yasa ve etik kurallara muhalefet edip etmediğinin 'KAMU MENFAATİ' yönüyle araştırılması isteniyor.


’Cumhurbaşkanlığı’ adıyla gazete çıkarttığı yalanını yayan şahıs tarihi eser kaçakçılığından gözaltına alındıÖnceki Haber

’Cumhurbaşkanlığı’ adıyla gazete çıkartt...

Ceyhan’da uyuşturucu satıcılarına hava destekli operasyon: 19 gözaltıSonraki Haber

Ceyhan’da uyuşturucu satıcılarına hava d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar