türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

ÇUKUROVA 3.TEKSTİL VE HAZIR GİYİM FUARI'NDA DÜŞ KIRIKLIĞI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
ÇUKUROVA 3.TEKSTİL VE HAZIR GİYİM FUARI'NDA DÜŞ KIRIKLIĞI
Abone ol
ÇUKUROVA 3.TEKSTİL VE HAZIR GİYİM FUARI'NDA DÜŞ KIRIKLIĞI..

Adana Valiliği,  Adana Büyükşehir Belediyesi, diğer kurumlar ve Adana Hazır Giyim Platformu iş birliği ile hazırlanan Çukurova TEXPO 2023- Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı, Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Açılışı yapılan fuara vatandaşların ilgi göstermediği, yüksek rakamlarla kiralandığı öne sürülen standların da tenha oluşu dikkat çekti.

Fuarın sessizliğini, TÜYAP ile iş dünyası arasındaki diyalog eksikliğine bağlayan bir iş adamı, "TÜYAP artık doydu. İlk günkü heyecanları kalmadı. Tekstil ve hazır giyim alanında önemli bir yere sahip olan Adana'da, bu tür bir organizasyonun daha ilk günden mahşeri bir kalabalığa hitap etmesi gerekirdi. Valilik bu organizasyon için son derece etkin çalışmalar yaptı. TÜYAP, valiliğin aktivitesine ayak uyduramayınca, gelenleri görüyorsunuz, bir elin parmakları kadar ziyaretçi iki tur atıp gidiyor. Dikkatinizi mutlaka çekmiştir; şehir içinde bir kaç caddeye asılan pankart dışında etkin bir tanıtım çalışması yapılmamış. Ayrıca, stant kiraları alabildiğine yüksek. Ben öyle iş adamları biliyorum ki, sırf bu nedenle gelmekten kaçındılar."

İş adamı, "Tekstilin hayat bulduğu Adana'da adeta 'hayalet şehir' görüntülerine tanık olunuyorsa, bu durumun sebeplerini başka yerde aramamak gerekir. Şöyle bir bakıyorum da, bu tabloda ziyaretçilerden çok protokol üyelerini görüyorum. Böyle olmamalı" şeklinde konuştu.


SAĞLIK BAKANLIĞI İL İL PERSONEL ALIMIÖnceki Haber

SAĞLIK BAKANLIĞI İL İL PERSONEL ALIMI

TÜRKİYE'NİN GURURU OLDULAR, ADANA'NIN HABERİ YOK!Sonraki Haber

TÜRKİYE'NİN GURURU OLDULAR, ADANA'NIN HA...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar