HATİPDĞLU
ayyuce
akif akay
Adana
DOLAR32.3392
EURO35.1154
ALTIN2235.1

”Daima birer engelli adayıyız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
”Daima birer engelli adayıyız”
Abone ol
Adana Valisi Süleyman Elban, en büyük engelin fiziksel veya zihinsel engellilik değil, kalplerdeki engellilik olduğunu söyledi.

Vali Dr. Süleyman Elban, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer’in de katıldığı ziyarette konuklarıyla yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Elban, toplumumuzun her bireyinin hayatını hak ettiği şekilde geçirmesinin önemine değindi.

Konuklarının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlayan ve ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Vali Elban, devlet ve millet olarak daima engelli vatandaşlarımızın yanında olacaklarını, yapılan birçok çalışmayla da bu yöndeki gelişmelerin hayata geçirildiğini söyledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle ülkede ve dünyada engelli bireylere yönelik büyük bir farkındalık oluşturulduğunu belirten Vali Elban “Bizler daima birer engelli adayıyız. Bu yadsınamayacak bir gerçek. Bu sebeple, daima engelli kardeşlerimizle empati kurmamız gerekiyor. Şunu hiç unutmayalım ki en büyük engellilik; fiziksel veya zihinsel engellilik değil, kalplerimizdeki engelliliktir. En büyük engel, gözümüze inen sevgisizlik perdesinin gerçekleri görmemizi engellemesidir. Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını daha aktif ve sosyal geçirmeleri amacıyla birçok faaliyet gerçekleştirdik, bu amaçla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


Çukurova’da türkülü limon hasadıÖnceki Haber

Çukurova’da türkülü limon hasadı

Kocaispir: ”Hemşehrilerimizin güler yüzü en büyük motivasyonumuz”Sonraki Haber

Kocaispir: ”Hemşehrilerimizin güler yüzü...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar