HATİPDĞLU
ayyuce
akif akay
Adana
DOLAR32.3423
EURO35.1122
ALTIN2241.3

Kocaispir: ”Hemşehrilerimizin güler yüzü en büyük motivasyonumuz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
Kocaispir: ”Hemşehrilerimizin güler yüzü en büyük motivasyonumuz”
Abone ol
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ çerçevesinde Kiremithane Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yüreğir Belediyesi’nin her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ Kiremithane Mahallesi ile devam etti. Ziya Uğurlu Parkı’nda düzenlenen etkinliğe mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu etkinlikte vatandaşlarla bire bir sohbet eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi, çözüm sundu.

Yüreğir’de yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Kocaispir, “Hemşehrilerimizin güler yüzünden daha büyük bir motivasyon yok bizim için. Bizleri muhabbetle karşılayan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çay, tatlı ve ikramlarla devam eden programda çocuklar da unutulmadı. Aileleri ile birlikte parka gelen çocuklar atlıkarınca, yüz boyama, palyaço gösterimi ve balon şovlarla doyasıya eğlendi. Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

Toplantı boyunca vatandaşlardan gelen taleplerin hızlıca çözüme kavuşturulması için talimat veren Başkan Kocaispir’e mahalle sakinleri teşekkür etti.


”Daima birer engelli adayıyız”Önceki Haber

”Daima birer engelli adayıyız”

İşkenceci beşler yakalandı biri ANAP il başkanıSonraki Haber

İşkenceci beşler yakalandı biri ANAP il...

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar