ayyuce
Adana
DOLAR32.3712
EURO34.9785
ALTIN2325.5

"Dayak yemek için yurt dışından geliyorlar"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Dayak yemek için yurt dışından geliyorlar"
Abone ol
"Dayak yemek için yurt dışından geliyorlar"

Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde berberlik yapan Ercan Ocaklı, anlatımına göre, bir müşterisinin kendisinden kafasına “anne terliğiyle” vurarak masaj yapmasını istedi.

Ocaklı, önce değişik gelen bu masajı yapmak istemedi ancak müşteri ısrar edince terlikle masaj yaptı. Bu anları gören ve ilginç bulan vatandaşlar da terlikle masaj yaptırmaya başladı.

Berberin 'terlikli' masajı yurt dışında da duyulunca bazı vatandaşlar Almanya’dan masaj yaptırmaya geldi.

Müşterilerinin saçını köpükleyip daha sonra terlikle vurarak masaj yapan berber Ocaklı, "Müşterimiz geldi ve bizden özel bir isteği oldu. Beni döver misiniz dedi, çok şaşırdık bu istek karşısında. Daha sonra uygulamaya başladık ve gerçekten adam rahatlamaya başladı. Adam bayağı bir terapiye girdi ve stres attığını söyledi. Bu olay benim de hoşuma gitti çünkü vurdukça ben de stres atmaya başladım. Bunu gören diğer arkadaşlar da istemeye başladı. Arkadaşımız zaten Almanya’dan geldi, orada bu tarz şeyler yokmuş; biz de kendisine uyguladık. Terliği kafayı incitmediği için tercih ettik. Kalkıp odun kullanamayız ama terlik olduğu zaman incitmiyor. Bu masajı görenlerden çok fazla talep var" dedi.

Müşteri Burhan Çoban ise, “Başka platformlarda görmüştüm ve ben de denemek istedim. Vücuda iyi geldiğini duydum ve o şekilde yaptırdım, gerçekten de rahatlama oldu. Aslında yurtdışından bunun için gelmedim ama gelmişken de dayağımızı da yiyip gidiyoruz” diye konuştu.


6'lı Masa'dan 'Büyüklere Masallar'Önceki Haber

6'lı Masa'dan 'Büyüklere Masallar'

Dolmuşta şemsiyeli yolculukSonraki Haber

Dolmuşta şemsiyeli yolculuk

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar