ayyuce
Adana
DOLAR32.3359
EURO35.1354
ALTIN2301.7

"Erdoğan'a sahip çıkmak vatandaşlık görevidir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Erdoğan'a sahip çıkmak vatandaşlık görevidir"
Abone ol
“Anket firmaları tarafından ‘Ak Parti’nin oy oranları düşüyor” şeklindeki sözde raporların hangi amaçla kurgulanıp servis edildiği aşikardır”

"Anket firmaları tarafından 'Ak Parti’nin oy oranları düşüyor' şeklindeki sözde raporların hangi amaçla kurgulanıp servis edildiği aşikardır"

Bu sözler, Adanalı ünlü Avukat Hakan Tamgüç’e ait.

Av. Tamgüç İçte ve dışta gelebilecek tüm tehlikelere karşın Ak Partiyi Türkiye’nin en büyük sigortası olarak görmeye devam ettiğini söylüyor.

Tamgüç sözlerine şöyle devam ediyor:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yürütülen iç ve dış politikanın ne kadar da doğru çizgiler üzerinde yürüdüğü net biçimde görülüyor. Haksız ve insafsız eleştiri yapanlar rahat ve huzur içinde yaşıyorlarsa bu sayededir. Gerek Ukrayna ve de gerekse Rusya ile olan yapıcı denge politikasını anlamaktan uzak tutum sergileyenler, bir enerji krizi ile boğuşan ülkelerin çaresizliğine bir de ülkemize bakmalıdırlar. Ayrıca, dış operasyonlarla, metropol kentler başta olmak üzere, ülkenin dört bir yanında anarşi ve terörden arındırılmış, huzur içinde bir ortam yaratılmıştır. Dış odakların sözcüsü olmaya devam eden PKKSever muhalefet partilerinin, küçük bir ihtimal de olsa ülke yönetimine gelmesi bugünleri mumla aratacak bir noktaya getirecektir."

Biden'ın ABD başkanlık seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kaybetmesi için muhalefetin 'desteklenmesi' ve 'cesaretlendirilmesi' gerektiğini dile getirdiğini hatırlatan Hakan Tamgüç,  Biden'ın  yayınlanmayan ancak sonradan medyaya yansıyan konuşmasında ayrıca 'Erdoğan'ı darbeyle değil, seçimle değiştireceğiz' ifadelerini kuillandığını kaydetti.

Aviukat Tamgüç;  "ekonomik krizi yaratan sebeplerin başında gelen yabancı paralardaki olağan dışı yükselişin sebeplerini bu kaynakta aramak gerekir. Bu gerçeği görerek, ham hayallere kapılmadan Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak en büyük vatandaşlık görevi olmalıdır" diye konuştu. 


Fasulye Festivalinde Murat Kekilli rüzgarı estiÖnceki Haber

Fasulye Festivalinde Murat Kekilli rüzga...

Başarılı gazeteciler UHA stüdyolarında buluştuSonraki Haber

Başarılı gazeteciler UHA stüdyolarında b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar