sabancı
türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.5112
EURO34.5944
ALTIN2495.3

Mobilya sektörü 'ANAMOB'da buluşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mobilya sektörü 'ANAMOB'da buluşuyor
Abone ol
MOBİLYA SEKTÖRÜ, KAYSERİ’DE GERÇEKLEŞECEK ANADOLU’NUN EN BÜYÜK VE GÖRKEMLİ MOBİLYA FUARI ‘ANAMOB’ DA BİR ARAYA GELİYOR.

Yeni nesil fuarların öncü organizasyonu Nobel Expo tarafından Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Nobel ANAMOB - Anadolu Mobilya Fuarı 5 – 9 Ekim 2022'de Türkiye'nin en büyük mobilya şehirlerinden yüzlerce üretici dünyanın dört bir yanından profesyonel alıcılarla buluşuyor.

Kayseri'de, mobilyanın merkezinde, 5 gün boyunca business lounge'da gerçekleşecek ikili iş görüşmelerinde imzalanacak anlaşmalar, Türk Mobilya Sektörünün ihracat hedefine en büyük katkıyı sağlayacak.

Yeni nesil fuarcılığın öncü kuruluşu Nobel Expo tarafından mobilyanın merkezi Kayseri’de düzenlenen Nobel ANAMOB -Anadolu Mobilya Fuarı ile Türkiye’nin en büyük mobilya şehirlerinden yüzlerce üretici, dünyanın dört bir yanından profesyonel satın almacılar ile buluşuyor.

Mobilya sektörünün liderleri, 5-9 Ekim 2022 tarihleri arasında Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Nobel ANAMOB - Anadolu Mobilya Fuarı'nda yepyeni tasarımlar ve özgün konseptlerle bir araya geliyor.

Katılımcı ve ziyaretçi açısından Türkiye'nin Anadolu'daki rakipsiz mobilya fuarı Nobel ANAMOB, sektör liderlerinin hedef pazarlarına ulaşmak ve profesyonel alıcılarla iletişime geçmek için tercih ettiği ideal bir ticaret platformu sunuyor ve bu sayede mobilya sektörüne değer katıyor.

Dünyanın dört bir yanından alıcıları yüzlerce markayla buluşturacak olan Nobel ANAMOB -Anadolu Mobilya Fuarı’na ilgi oldukça yoğun.

https://www.nobelanamob.com


Sahte ”iddaa” kuponcuları adliyedeÖnceki Haber

Sahte ”iddaa” kuponcuları adliyede

Rüyasının izinden gitti petrolü bulduSonraki Haber

Rüyasının izinden gitti petrolü buldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar