NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.6407
EURO35.2938
ALTIN2503.3

Sağlık-Sen futbol turnuvası tamamlandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık-Sen futbol turnuvası tamamlandı.
Abone ol
Sağlık-Sen Adana Şubesinin düzenlediği futbol turnuvası tamamlandı.

Çekişmeli anlara sahne olan ve Sağlık-Sen Adana Şube tarafından düzenlenen 5. Sağlık-Sen Birlik Beraberlik Futbol Turnuvası' nda başarılı olan takımlar ödüllerini aldı.

Sağlık-Sen Adana Şube,5. sağlık-Sen Birlik Beraberlik futbol turnuvası düzenledi.

Finalde Adana 112 Acil Sağlık ve Girişimsel Radyoloji takımları arasında oynanan maçta, 2-0 maç sonucuyla 112 Acil Sağlık Spor takımı birinciliği kazandı. İkinci Girişimsel Radyoloji takımı olurken, üçüncüde  Çukurova Şimşekler ve Seyhan Dortmunt  olurken   ödülünü hastanede alan Girişimsel Radyoloji Takımından Bayram KANTEKİN 16 golle gol kralı oldu.
 

22 takımın katıldığı turnuvada toplam 300 futbolcu ter döktü. Final maçında Ak Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ayhan Benlice ,Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Özsaglik-İş Adana İl Başkanı Mesut Tekin Demirci, Adana İl Ambulans Servisi Başhekimi Nihat Taşdoğan Beyin ve çok sayıda sağlık çalışanın Katılımı ile ödül töreni  düzenlendi.

Turnuva hakkında değerlendirmelerde bulunan Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Sendikamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hak ve menfaatlerini, özlük haklarını geliştirip korumanın yanında aynı zamanda da kurumlarımızın kaynaşması, sporu teşvik etmek ve birlik beraberliği artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerimizden biri olan ve geleneksel hale getireceğimiz futbol turnuvamızı düzenledik.Turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ederim" dedi.


Ceyhan’da Atatürk portresi çizildiÖnceki Haber

Ceyhan’da Atatürk portresi çizildi

KÜSİ Adana buluşmasıSonraki Haber

KÜSİ Adana buluşması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar