ayyuce
Adana
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Sağlık Sen’den TTB eylemini protesto

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık Sen’den TTB eylemini protesto
Abone ol
Sağlık Sen’den TTB eylemini protesto.

Sağlık-Sen Adana Şubesi Başkanı Bekir Nennioğlu, sendika olarak Türk Tabipler Birliğinin eylemine Sağlık-Sen olarak katılmayacaklarını açıkladı.

Başkan Nennioğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Sağlık-Sen pandeminin başladığı günden bugüne kadar devletinin salgınla mücadelesine tek kelime etmemiştir. Çünkü devletimiz mücadelesini fedakâr sağlık çalışanlarımiz ile vermiştir. Bugüne kadar çalışanlarımızın hakları ile ilgili tek bir açıklama yapmayan T.T.B  bügün 'salgınla mücadele de başarısızlık var' diyerek hadiseyi siyasi emellerine alet etmeye çalışmakta, yönetilemiyoruz ölüyoruz diye eylem yapmaktadır.

Daha önce Türk Silahli  Kuvvetlerin Afri'nde başlattığı zeytin dalı operasyonuna "Savaş bir halk sağlığı sorunudur" diyerek karşı çıkan, PKK nin 250 milyon liralık ilaç vurgununa karşısında sus-pus olan, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi olayı sonrası DHKP-C üyeliğinden tutuklanan Ebru Tımtik ve Aytaç Ünsal' a başlattıkları açlık grevinde arka çıkıp "tahliye edilmeleri sağlanmalıdır" diyen tabipler birliği ne hikmetse bugüne kadar kendi hizmet alanı dışında yaptığı eylemlere son verip güya sağlıkçılarin yanindaymis havası vermek için tekrar ortaya çıkmıştır.

Bugüne kadar sağlık çalışanları lehine  yaptığımız hiçbir eyleme destek vermeyen tabibler birliginin bu siyasi eylemine bizde destek vermiyor, katılmıyor, şehitlerimizin kemiklerini sizlatmiyoruz" dedi.


Vali Elban, şehit aileleriyle bir araya geldiÖnceki Haber

Vali Elban, şehit aileleriyle bir araya...

Çocukların silahla oyunu ölümle bittiSonraki Haber

Çocukların silahla oyunu ölümle bitti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar