türk haberler
türk haberler
Adana
DOLAR32.4764
EURO34.8904
ALTIN2478.6

Son ahlaksızlığı bardağı taşıran damla oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son ahlaksızlığı bardağı taşıran damla oldu
Abone ol
Güney illerinin gelecek vaad eden bir ilçesinde yaşananlar tepkilere neden oldu. Malum belediye başkanının içki ve karşı cinse olan önlenemez düşkünlüğü halk arasında tepkilere neden oluyor.

Güney illerinin gelecek vaad eden bir ilçesinde yaşananlar tepkilere neden oldu. Malum belediye başkanının içki ve karşı cinse olan önlenemez düşkünlüğünün halk arasında tepkilere yol açtığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, aleyhine açılan bir dava nedeni ile zor günler geçiren belediye başkanı, birlikte yaşadığı kadınlara, belediyenin yapıp kiraya verdiği her biri 40 metre karelik yaşam alanlarından ikisini aşk yuvası olarak tahsis etti.

'Cilvelim' dediği sevgilisinin bir yakınını da belediyede istihdam etmeye başladı.

Başkanın suç üstü olduğu an !

Görev süresi içinde, gerek kurum içinde, gerekse de sosyal hayattaki azgınlıkları ile bir çok skandala imza atan başkanın son ahlaksızlığı bardağı taşıran damla oldu.

Kocasının yaptığı edepsizliklerden gına getiren başkanın eşi, eski bir belediye başkanının karısını yanına alarak kadınlarla konuşmaya gitti.

Talihsiz eş, kadınların bulunduğu yaşam alanının kapısını çaldığında adeta şok geçirdi.

Mesai saatleri içinde görevinin başında olması gereken kocasını 'cilvelim'in yanında görünce daha fazla kendini tutamadı, üzerine saldırarak üst üste tokatlar atan kadın arkadaşı tarafından güçlükle durduruldu.

Son zamanlarda kontrol edilemez bir hale gelen adamın yakınlarına; "başkanlık süresi içinde yapmazsam ayrıldıktan sonra yüzüme kim bakar' dediği ifade edildi. 
Kaynak: SATA


Park halindeki araç alev alev yandıÖnceki Haber

Park halindeki araç alev alev yandı

Pusu zanlısı ağabey ve kardeşi tutuklandıSonraki Haber

Pusu zanlısı ağabey ve kardeşi tutukland...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar