ayyuce
Adana
DOLAR32.3457
EURO35.1224
ALTIN2307.2

Takside yangın çıktı, iş yeri ile iki katlı ev yandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Takside yangın çıktı, iş yeri ile iki katlı ev yandı
Abone ol
Adana’da su almak için bakkal dükkanı önünde duran takside çıkan yangında iş yeri ve iki katlı evde maddi hasar oluştu. Bakkal sahibi takside çıkan yangının dükkanını küle çevirdiğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesinden meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 01 T 1598 plakalı taksi sürücüsü Kemal T. su almak için bir bakkalın önünde aracını park etti. Taksiden inen Kemal T. bakkaldan su istedi. Ancak bu sırada taksi de yangın başladı.

Bakkal sahibi Hasan Tavacı ve taksici yangını söndürmek istedi. Ancak yangın bir anda büyüyerek bakkalı ve iki katlı evi sardı. Hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangın büyüyerek bakkal dükkanını ve iki katıl evi tamamen sardı.

Ekipler yangını kısa sürede söndürdü. Ancak yangından sonra taksi demir yığınına dönerken, bakkal da küle döndü. Evin iki katında da maddi hasar meydana geldi.

Çıkan yangın ise etraftaki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla an be an görüntülendi. Bakkal dükkanı sahibi Hasan Tavacı, dükkanının önünde bir taksinin durduğunu içinden inen şahsın su istediğini suyu verdiği sırada takside yangın çıktığını belirterek, “Ben ve taksi sahibi yangına müdahale ettik ancak söndüremedik. Yangın bir anda büyüdü ve tüm binayı sardı. Hiçbir şey yapamadık. Çok büyük maddi hasarım var. Ne olduğunu anlamadan yangın çıktı canımızı da zor kurtardık” dedi.


Belediye Başkanı şov yapadursun, onlar mahallelinin kabusu olduÖnceki Haber

Belediye Başkanı şov yapadursun, onlar m...

Adana’da 2 milyon 800 bin makaron ele geçirildiSonraki Haber

Adana’da 2 milyon 800 bin makaron ele ge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar