sabancı
türk haberler
NET TAMİR
Adana
DOLAR32.5371
EURO34.635
ALTIN2499.1

Ustasından Haaland’a Adana kebabı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ustasından Haaland’a Adana kebabı
Abone ol
60 milyon Euro'ya Manchester City'e transfer olan Norveçli golcü Erling Haaland'a, ünlü kebapçı Adana kebabı gönderdi

Dünyaca ünlü Norveçli golcü Erling Haaland, verdiği röportajda, en sevdiği yemeğinin kebap olduğunu söylemesi üzerine Adanalı bir kebapçı ünlü futbolcuya acılı ve acısız Adana Kebabı gönderdi.

Yaz transfer döneminde 60 milyon Euro karşılığında Borussia Dortmund’tan İngiliz devi Manchester City’e transfer olan 22 yaşındaki Erling Haaland, bir röportajında en sevdiğiniz yemek nedir sorusuna, “En sevdiğim yemek, daha önce neredeyse hiç yemediğim bir şey. Kebap çok seviyorum. Belki de kebaplı pizza. Ama onu da hiç yemedim. Evet, kebap” ifadelerini kullanmıştı.

Manchester City’nin röportajın sadece bu kısmını sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından, Türkiye’de kebabıyla ünlü kenti Adana’da uzun yıllardır kebap ustalığı yapan ve restoranı bulunan Mustafa Gökpınar, harekete geçti.

Gökpınar, bir acılı bir de acısız olmak üzere Adana Kebabı hazırlayıp şoklatarak kargo uçak ile Haaland’a kebap gönderdi. Gökpınar, sosyal medyada dünyaca ünlü futbolcunun en çok sevdiği yemeğin kebap olduğunu ve hiç yemediğini öğrenince ona kebap göndermek istediğini belirterek, “Kebap denince akla Adana gelir. Kebabın başkenti Türkiye’de Adana"dır. Biz de bu yüzden Haaland’ın kebabı çok sevdiğini ve hiç yemediğini öğrenince hemen harekete geçtik. Haaland’a acılı ve acısız kebap hazırladım gönderiyorum. Haaland’ı Adana’mıza da kebap yemeye bekleriz” dedi.


"YEDAM'a çağrılar 9 kat arttı!Önceki Haber

"YEDAM'a çağrılar 9 kat arttı!

Torununun kınasına gitmek isterken çıkan çatışmada hayatını kaybettiSonraki Haber

Torununun kınasına gitmek isterken çıkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar