ayyuce
Adana
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

Yenilik Partisi Milletvekili adayı Kaya’dan ezber bozan iddia! “Bunları tanıyan kaç kişi var?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenilik Partisi Milletvekili adayı Kaya’dan ezber bozan iddia! “Bunları tanıyan kaç kişi var?”
Abone ol
Yenilik Partisi Milletvekili adayı Kaya’dan ezber bozan iddia! “Bunları tanıyan kaç kişi var?”

Yenilik Partisi Adana Milletvekili adayı Yalçın Kaya, Adananın sorunlarını bildiklerini, tüm güçleriyle çalışarak başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

Partili Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’a destekleri için teşekkür borçlu olduklarını sözlerine ekleyen kaya, "bunun için Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bilgi ve birikimlerini bizimle paylaşıyor, bize yön veriyor" dedi.

Yenilik Partisi'nin Atatürk ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu ifade eden Kaya, Atatürk döneminden sonra Adana’nın adeta cezalandırıldığını, gelmiş geçmiş tüm hükümetler tarafından ihmale uğratıldığını, komşu illerin ihya edilmesine karşın, Adana’nın yatırımlardan mahrum bırakıldığını öne sürdü.

Gerek iktidar ve de gerekse muhalefet milletvekillerinin bu manzara karşısında 'gözlerimi kaparım vazifemi yaparım' mantığı ile hareket ettiğini sözlerine ekleyen Kaya, "Bu kentin insanına ne dün, ne de bu süreç içerisinde hiçbir şey vermediler. Bu nedenle halkın arasına girmeye yüzleri yok. Vatandaşa sorun, Adana milletvekillerini tanıyan bir kişi çıkacak mı acaba" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Kaya, Genel Başkan Öztürk Yılmaz’ın bir dizi ziyaret ve seçim bürosu açılışı amacıyla geldiği Adana’da heyecanlı bir karşılama iradesi gösterdiklerini anımsattı.

Kaya, bir soru üzerine, "İşini düzgün yapan basın mensuplarına her zaman saygımız vardır. Samimi ve dürüst yaklaşımlara kapımız her zaman açıktır. Şantaj içerikli yaklaşımları ise  ciddiye almadığımızı ifade etmek istiyorum. Bu zihniyette olanlar boşuna yorulmasın, bizden bu gibilere ekmek çıkmaz" dedi.

SAKATLAR FEDERASYONU TEMSİLCİSİ ÖZTÜRK'DEN DESTEK ZİYARETİ

Türkiye Sakatlar Federasyonu Temsilcisi, iş adamı Serkan Baykal Öztürk, Yenilik Partisi Adana Milletvekili adayı Yalçın Kaya’yı işyerinde ziyaret ederek, başarılar diledi.

Engelli ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarda, Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın ile birlikte koordineli bir çalışma ortamı içinde bulunduklarını ifade eden Öztürk, "Tekerlekli sandalye desteğimiz sürecek, amacımız bu yolla tüm engellileri engelsiz bireyler haline dönüştürmektir. Bu konuda, Bedri Yalçın Başkanım her türlü övgüyü hak ediyor" ifadesini kullandı.


Pazar poşetinden eroin çıktı, Trafik polisine yakalandıÖnceki Haber

Pazar poşetinden eroin çıktı, Trafik pol...

13 milyon lira karşılığında 1 paket makarnaSonraki Haber

13 milyon lira karşılığında 1 paket maka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar