AKTUEL

Yüreğir’de Çifte Bayram Coşkusu

Yüreğir’de Çifte Bayram Coşkusu

Yüreğir’de Çifte Bayram Coşkusu

Yüreğir Belediyesi, Çukurova Türkmen Dernekleri Federasyonu ve Sihirli Sesler Müzik ve Dans Topluluğu’nun ortak katkılarıyla düzenlenen 'Çifte Bayram' kutlaması Yüreğir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Programda İstiklal Marşının kabulü, Çanakkale Zaferi ve Atatürk'ün Adana’ya gelişi anılırken, bayram coşkusunu pekiştiren ikramlı ve nezih konseptiyle sıcak ve samimi bir atmosfer yaşandı.

Geceye damgasını vuran Sihirli Sesler Topluluğu, klasik koro anlayışının ötesine geçerek dans ve halk oyunlarıyla zenginleştirilmiş farklı bir format sundu.

Gecenin mimarı olan İkbal Özlem Arıoğlu, konuklardan ve protokolden büyük övgü aldı. Şıklığı, güzelliği, duruşu ve samimiyetiyle takdir edilen Arıoğlu, yeni sesleri ön plana çıkararak Adana'da tek tip müzik anlayışını kıran geniş bakış açısıyla dikkat çekti.

Adana halkı adına bu öncülüğü için kendisine teşekkür edilirken, başarılarının devamı temenni edildi.

AdminAdmin

Yönetici