ayyuce
Adana
DOLAR32.3522
EURO35.1557
ALTIN2308.4
ŞİKAYETİNİ BANA ANLAT

ŞİKAYETİNİ BANA ANLAT

Mail: [email protected]

Aras Kargo Toros Şubesi fiyasko

Aşırı ilgisiz, görevini yerine getirmeyen bir şube
İnternet alışverişlerimde Aras Kargo Adana Toros şubesi hiçbir şekilde evime kargolarımı getirmedi hep ben gitmek zorunda kaldım. En az 10 kez kargo siparişim vardır bu firmadan ve hep bu gibi sorunlar yaşadım. Çalışanlarından ayrıca şikayetçiyim şubeye gidip sorunumu dile getirmeme rağmen çözüm üretilmiyor şubeyi aradığımda telefonlarıma cevap verilmiyor. Kurye yetiştiremiyorum diyor ama diğer günde getirmiyor. Bugün beklediğim kargo 14:00'a kadar elime ulaşmazsa BİMER'e kadar şikayetimi ileteceğim. Erhan (..)

Kargomu teslim alamıyorum
Black Friday'de Hepsiburada.com'dan yapmış olduğumuz siparişimiz bir türlü gelmek bilmedi. 2 gün önce Adana/Toros şubesine gittik ve kargonun geldiğini içeride bulunduğunu fakat içerisinin çok karışık olduğu için kargoyu bize veremeyeceklerini söylediler. Bugün saat 2'de gittik bu seferde kargonun dağıtıma çıktığını söylediler (halbuki teslimat adresi olarak Aras Kargo Toros şubesini gösterdik) saat 6 da gelirseniz o zaman alabilirsiniz dediler 6'da gittik ve bu sefer de lakayıt bir şekilde "herhalde araba bozuldu kargolar da içinde, o yüzden şimdi alamazsınız dediler" bizim için önem taşıyan bir paketi "önem taşır" sloganıyla bize ulaştırmamanız sizin gibi bir firmaya yakışmadı.
Burak (..)

Yoğunuz bahanesiyle mağdur ediyorlar
Aras Kargo Toros şubesinde 3 defadır 'çok yoğunuz' bahanesiyle mağdur oluyorum, 1- kargom evime ulaşmadığı halde ulaştı diye işaretlediler kendim gittim aldım, 2- teslim tarihi 2 gün gecikti ama o 2 günde dağıtıma çıkmadığı için kargom şubedeydi, 3- kargom 1 gün gecikti ve bana en geç 18.30 ulaşacağını söylediler fakat ulaşmayınca kendim gidip almak zorunda kaldım.
Mete (..)

Hayatımda gördüğüm en fiyasko şirket
Aras Kargo şirketi şubesi de Adana/Çukurova Toros şubesi illa ayaklarına kadar götürecekler insanı sorsanız kapıda ödemeye ücret alıyorlar, ama kargomuzu almaya şubeye gidiyoruz. Neden mi? Çünkü evin nerede olduğunu ayrıntılı bir şekilde yazmama rağmen gelmiyorlar eve, bunu bilerek yapıyorlar. Çünkü defalarca başıma geldi evime gelmiyorlar, kağıt bıraktıkları yok, kargoya dahil aradığımda ise eve geldik yoktunuz cevabını duyuyorum. O zaman kağıt nerede dediğimde ise biz geldik diyorlar.
Samet (..)

Telefonlara bakmıyorlar
Adana Toros şubenizi tam 5 saattir bulunan tüm numaralarından arıyorum açan yok, 3 gündür kargom elime ulaşmadı, çok büyük terbiyesizlik. Siz ilgilenin yoksa ben kalkar evimden şubeye giderim, mevzu başka yerlere gelir.
Ercüment (..)

Gitti gidiyor.com
Arkadaşım aras kargoyu nerden buldunuz. Allah xxxx versin. sürekli aynı şeyi yapıyorlar. Ürün hala şubede bekliyor görünüyor. Telefon özellikle meşgule alınmış durumda. ne teslim ediyorlar ne de bilgi veriyorlar. Bugün de gelmezse ürünü iptal edeceğim.
Ertan (..)
Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar