NET TAMİR
türk haberler
Adana
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5
M. Özlem ERDOĞAN

M. Özlem ERDOĞAN

Mail: [email protected]

Covit 19 aşısı sağlık iksirim

Sağlığıma çok özen gösteririm. Senede iki kez sağlık ocağında bütün kan tahlillerimi yaptırırım. Senede bir diş doktoruma gider, iki senede bir göz muayenesi yaptırırım.

52 yaşındayım ve hiç bir sağlık problemim yok şükür. Televizyonda her sabah sağlık programlarını dikkatle izlerim. Sigarayı da bırakalı beş sene oldu. Sağlıklı yaşamın keyfini çıkarıyorum, sigara yerine bitki çayları içiyorum bol bol. Yoğurdu mu köy sütü ile senelerdir kendim mayalarım. Oğluma da bebekliğinde hep taze sıkılmış meyve suları içirir, oğlum için bardağa günlük mayaladığım taze yoğurt yedirir, mevsim sebzeleri ile kendi ellerimle pişirdiğim sebze çorbaları içirirdim.

Tüm bu sağlıklı beslenmeye rağmen her sene grip olur ve çok ağır geçirirdim. Dört yıl önce bir keşif yaptım. Televizyonda bir sağlık programında ünlü doktorların tavsiyesi dikkatimi çekti. İnternetten de araştırdım. Yarım kilo kestane balına elli gram arı sütü ve yüz gram polen karıştırıyorum. Bu karışımı her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yiyorum. Sonra sekiz damla sıvı propolisi bir bardak suya damlatıp içiyorum. Dört senedir grip bile olmadım ve öğretmen olduğum için hafta sonu kursları da dahil çok yoğun çalıştığım halde gayet zinde ve sağlıklıyım çok şükür. Bu karışımları arıcılardan elde edebilirsiniz ve alerjik bir bünyeniz yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çok arkadaşıma tavsiye ettim. Çok kullanıp memnun kalan oldu. Ancak bal karışımının içinde polen olduğu için tadı güzel değil. Propolisin de öyle…Bu karışımlar arı ürünü olduğu için hepsi ayrı ayrı çok şifalı ve hatta propolisi kanser hastalarına doktorlar öneriyorlar. Propolis’e doktorlar doğadaki en güçlü ve doğal,şifalı antibiyotik diyorlar.

Dört senedir sabahları aç karnına yediğim bu karışımı ki ben bu karışıma ‘’Sağlık iksirim’’ diyorum; bu pandemi sürecinde de kullandım ve bir yıldır koronaya yakalanmadım çok şükür. Dolayısı ile aşımı ben kendim buldum! Covit 19’a yakalansam bile vücut direncim yüksek olduğu için hafif atlatacağımı düşünüyorum. Dolayısı ile şifayı sentetik fabrika yapımı vitamin haplarında değil, doğada ve doğal olanda arayın bence. Sağlıkla kalın.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar