ayyuce
Adana
DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8
ŞİKAYETİNİ BANA ANLAT

ŞİKAYETİNİ BANA ANLAT

Mail: [email protected]

Güney Süt Firmasına Ait Kaşar Peynir Hakkında Şikayet Var

Adanalı izleyicimiz Selim Bolat, Groseri Market'in Turgut Özal Şubesinden Güney Süt markalı kaşar peynir aldığını, kahvaltı masasına oturduktan sonra ise peynirin her iki tarafında da bir kaç adet uzun ölçülerde 'kıl gördüğünü' belirten bir e-posta gönderdi.

Okurumuz ilgili firma ile görüştükten sonra da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Alo 174 Şikayet hattını kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini bildirdi. 

Okurumuzun e- posta adresini aynen yayınlıyoruz: 

"Adana GROSERİ marketler Zinciri Turgut ÖZAL şubesinden alışverişimizde almış olduğumuz GÜNEY SÜT firmasına ait kaşar peynirini kesip kahvaltıya çıkaracağımız vakit kestiğimiz peynirin her iki tarafında uzun kıllar görülmüştür. Bu durumu firmayı arayarak beyan ettiğimizde bana laubali bir şekilde çam sakızı çoban armağanı bir paket yollayacaklarını ve bu durumun fazla önemli bir şey olmadığını söylemeleri üzerine kendilerinden hiç bir şey talep etmediğimi aksine bunun bir sağlık skandalı olduğunu ve henüz 2 yaşındaki çocuğumunda yemiş olma ihtimalini göze alaraktan şikayetçi olacağımı belirttim. Akabinde ALO 174'ü arayarak şikayetimi bildirdim. 174 telefon hattındaki görevli bayan şikayet kaydımı oluşturarak groseri marketlerde analiz etmek üzere GÜNEY peynirleri araştıracaklarını söyleyerek benden TC kimlik numaramı, şahsi telefon numaramı aldı. Aynı yetkili DOSYA TAKİP NUMARASI adı altında verdikleri numaradan durumun sonucunu ister internet sayfalarından isterse kendilerini 174 nolu telefondan tekrar arayarak öğrenebileğimi beyan ettiler. 
SELİM BOLAT"

TÜKETİCİ MASASI'NIN NOTU:
İlgili Firmanın yukarıda adı ve soyadı belirtilen tüketicinin şikayetine karşılık, 'Basın Meslek İlkelerinin Karşı Tarafa Söz Hakkı' hükmü uyarınca karşı beyanı [email protected] e-posta adresine yazılı bildirimde bulunarak cevap hakkını kullanabileceklerini belirtelim.





Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar